Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

170.000 de măşti pregătite pentru elevii care claselor terminale din Dâmboviţa, care au reluat cursurile

0
3 Jun 2020 15:00:12
Autor: Corina Slămnoiu

Începând de marţi, 2 iunie, a inceput activitatea pentru elevii de clasa a VIII-a si a XII-a în toate unităţile de invatamant din judeţul Dâmboviţa. Au fost prezenţi circa 4.100 elevi din cei 5.200 care şi-au manifestat intenţia de a participa.

continuat şi pregătirea online a elevilor. Au fost prezenţi 1.300 elevi de liceu şi 2.800 elevi de gimnaziu, nefiind înregistrate incidente, procedurile realizate de ISJ Dâmboviţa şi de unităţile de învăţământ pe baza ordinelor Ministerului Educaţiei şi Cercetării şi Ministerului Sănătăţii fiind respectate”, a precizat Valentin Stancu, purtătorul de câvânt al ISJ Dâmboviţa.
 
Desfăşurarea activităţilor a fost sprijinită de personalul medical şi de cadrele didactice care au făcut parte din echipele de organizare. Activitatea continuă în perioada 2-12 iunie pe baza programului organizat de fiecare instituţie de învăţământ.
 
ISJ Dâmboviţa a anunţat că au fost pregătite 170.000 de măşti de protecţie care vor ajunge la toate unităţile de învăţământ din judeţul Dâmboviţa. Toţi elevii şi cadrele didactice vor avea mască de protecţie, iar la intrarea în şcoală, fiecărui elev i se va lua temperatura. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările