Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

În linie dreaptă. Primul mall din Dâmboviţa îşi deschide porţile luna aceasta

3
12 Aug 2020 15:56:30
Autor: Corina Slămnoiu

Investiţia la Dâmboviţa Mall a intrat în linie dreaptă, iar investitorii îi aşteaptă pe clienţi începând din 20 august, cu oferte speciale. Noua atracţie a fostei Cetăţi de Scaun a Ţării Româneşti s-a construit în imediata apropiere a locului în care au fost împuşcaţi soţii Ceauşescu şi, care, a rămas intact şi deschis publicului spre vizitare.

 
În acest moment se mai lucrează doar la faţadele exeterioare ale clădirilor Dâmboviţa Mall, dar şi la amenajările peisagistice. 
 
De asemenea, lucrările la drumul judeţean 720E, care va purta numele de Bulevardul Ferdinand, sunt aproape de finalizare, la un stadiu de 98%. 
 
„La intrare, pe partea stângă, este o parcare realizată din bugetul CJD, care beneficiază de 80 de locuri pentru autoturisme, 4 locuri pentru autocare şi 8 locuri pentru persoane cu dizabilităţi. Pe partea dreaptă urmează să proiectăm şi să executăm în perioada următoare o altă parcare cu aproximativ 200 de locuri. Sunt gata lucrările de canalizare, cele de alimentare cu apă, de preluare a apei pluviale, iluminatul public şi, în capătul acestui drum, un alt sens giratoriu care nu a fost cuprins în proiectul iniţial şi care, printr-o asociere cu Primăria Municipiului Târgovişte, va fi gata în aproximativ 10 zile”, a precizat preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea.
 
În zona Dâmboviţa Mall se mai construiesc un sediu RAR, locuinţe ANL pentru tineri, dar şi un viitor stadion care va fi realizat de CNI. De asemenea, acolo este fncţional şi Centrul de Comandă al ISU.
 
 
„Suntem într-o zonă a municipiului Târgovişte care până acum era inaccesibilă publicului, o zonă care va deveni un punct de atracţie important. O investiţie privată, mall-ul, dar şi un complex de investiţii publice, fără de care această investiţie privată nu ar fi avut loc, pentru că discutăm de un drum, de o reţea de canalizare, de iluminat public, investiţii fără de care, cu siguranţă nimeni nu ar fi venit să construiască în mijlocul câmpului. Avem aici şi o investiţie din fonduri europene; este vorba de un teren pus la dispoziţie de către Consiliul Judeţean Dâmboviţa, pe care Primăria Municipiului Târgovişte realizează un parc de aproximativ 16.000 mp, o investiţie care vine să întregească ceea ce avem aici, la UM Gară”, a precizat primarul Cristian Stan.
 
Brandurile tale preferate prezente în Dâmboviţa Mall la momentul deschiderii sunt:
 
 
C&A, LC Waikiki, Sinsay, House, Cropp, Salamander, Triumph, Deichmann, Mgold, Ocassia, Zeka Fashion, Cupio, Intersport, Hervis, Sportisimo, Sizeer, Mumuso, DM, Noriel, New Yorker, CCC, Pepco,  Altex, Flanco, Carrefour, Kosa Beauty, Boutique17, Meli Melo, U.S.Polo ASSN, Little Big, Smyk, Teilor, Kendra, Splend`or, Happy Day, Bunătăţi Ardeleneşti, Banca Transilvania, Helpnet, Sensiblu, Cador, Simigeria Mihai, Cover Shop, Xpress, Arsis, Animax, Raimar Print, Optiblu, Tui Travel, MoneyGram, Silca, Total Wash, Million, Dini Land, SPCRPCIV Dambovita.
 
Zona de food găzduieşte restaurantele KFC, Spartan, Mesopotamia, Miss Twist  dar şi două  cafenele: Juba Caffe şi Cafeneaua Dots. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

zero
12.08.2020, 17:04:50

Care e cota parte a Plumbului? Numai sicrie de plumb?

Tomescu Tom
12.08.2020, 19:09:11

Păi când vine valul 2 ..ce vor face ?

Toru Okada
16.08.2020, 13:10:21

SPRPCIV Dambovita este de departe brandu' meu cel mai preferat! Abia astept sa ma duc sa imi cumpar de acolo un permis de conducere sau un pasaport!

Modifică Setările