Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

Şefii companiei Arctic vor transformarea României într-un hub de producţie pentru întreaga Europă

1
5 Aug 2020 10:53:53
Autor: Corina Slămnoiu

Arctic, cel mai mare producătorul de electrocasnice din România, a fost desemnat angajatorul cu cea mai mare notorietate dintre companiile din România, active în sectorul producţiei.

 
Aşa arată datele Employer Brand Research 2020, obţinute pe baza unui studiu realizat de grupul Randstad, jucător mondial în servicii de recrutare.
 
Arctic deţine în România două fabrici în judeţul Dâmboviţa, una la Găeşti unde se realizează frigidere şi o alta la Ulmi unde se produc maşini de spălat.
 
Potrivit zf.ro, Arctic a mai ocupat şi primul loc în topul celor mai buni angajatori din producţie din regiunea de sud-vest a României la mai multe categorii dintre care „Implicarea în comunitate/Mediu şi „Stabilitatea locului de muncă”.
 
„Arctic este astăzi printre cele mai puternice şi mai performante companii din România, fiind şi unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate branduri româneşti. Continuăm transformarea României într-un hub de producţie de produse electrocasnice pentru întreaga Europă, care să reflecte angajamentul nostru de a contribui la un viitor mai bun, prin protejarea mediului înconjurător şi eficientizarea resurselor”, spune Murat Büyükerk, Chief Executive Officer Arctic.
 
Sociatatea Arctic a construit în mai puţin de doi ani o fabrică imensă în comuna dâmboviţeană Ulmi, acolo unde, începând toamna lui 2019, sunt fabricate maşini de spălat rufe, maşini de spălat vase şi alte produse electrocasnice. Investitorii turci au investit 150 de milioane de euro şi au creat, pentru moment, peste 1.400 de noi locuri de muncă.
 
Se preconizează că numărul total al angajaţilor va ajunge la peste 5.000 de persoane în Ulmi, acolo unde s-au dezvoltat alte trei unităţi de producţie care lucrează deja la capacitate maximă pentru Arctic.
 
În prima etapă, proiectul vizează atât unitatea în sine, cât şi un depozit de produse finite, laboratoare, birouri, cantină, platforme acoperite, parcări pentru autoturisme şi maşini de mare tonaj, cabină pentru poartă, clădiri conexe, alei carosabile şi pietonale, amenajări peisagere şi sistematizare verticală, împrejmuire, branşamente pentru utilităţi şi organizare de şantier. 
 
CITEŞTE ŞI:
 
Arctic a început producţia în noua fabrică din Dâmboviţa. Societatea a angajat până acum 1.400 de muncitori
 
Arctic a angajat până acum 250 de oameni, la fabrica de la Ulmi
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

AntiMaf
7.08.2020, 07:44:02

Ar fi interesant un articol despre salarii si smenurile pe care le fac prin companiile atasate la Arctic. Cele prin care angajeaza sclavi care sa munceasca pt Arctic.