Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

Adrian Ţuţuianu şi-a anunţat intenţia de a candida, din nou, la şefia PSD Dâmboviţa

0
25 Jun 2015 08:11:34
Autor: Corina Slămnoiu
Declaraţia a fost făcută în cadrul conferinţei Ligii Aleşilor Locali, care a avut loc, ieri
Declaraţia a fost făcută în cadrul conferinţei Ligii Aleşilor Locali, care a avut loc, ieri

Preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, şi-a manifestat intenţia de a candida pentru un nou mandat la conducerea organizaţiei judeţene. Ţuţuianu a spus că oricine doreşte poate candida, competiţia fiind deschisă.

 
Declaraţia a fost făcută în cadrul conferinţei Ligii Aleşilor Locali, care a avut loc, ieri.
 
"Competiţia în partid este deschisă. Hotărârea de azi nu are niciun fel de legătură cu vreo altă candidatură care ar putea să apară. (...) Vă invit pe toţi să intrăm în competiţie internă pe toate funcţiile! Este nevoie de competiţie internă. (...) Vă invit pe toţi să terminăm cu discuţiile, cu diverse şopârle", a declarat Ţuţuianu. 
 
Ţuţuianu este susţinut şi de cei mai puternici primari din organizaţie.
 
"Domnule preşedinte, aveţi toată încrederea că aleşii locali sunt în spatele dvs., pregătiţi de luptă. O să câştigăm pentru că, întotdeauna, la Dâmboviţa, PSD a fost câştigător", a spus Constantin Stroe, primarul comunei Şotânga şi preşedinte LAL al PSD Dâmboviţa.  
 
PSD Dâmboviţa şi-a propus ca în 2016 să câştige alegerile locale 140.000 de voturi şi 70 de primari în judeţul Dâmboviţa.

Adrian Ţuţuianu a fost primul nominalizat pentru intrarea în lupta pentru un loc în conducerea centrală a PSD în noiembrie 2014. Ţuţuianu a fost propus pentru prima funcţie în partid de senatorul PSD Valentin Calcan. Acesta a spus la vremea respectivă  că la Dâmboviţa, PSD a obţinut un scor bun. Victor Ponta a obţinut peste 65% din voturile din judeţul Dâmboviţa în finala prezidenţială.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările