Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

Angajat al Spitalului din Moreni, găsit mort într-un apartament în condiţii suspecte

1
21 Jan 2018 09:15:09
Autor: Corina Slămnoiu
Poliţiştii din Moreni au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă şi continuă cercetările pentru a stabili în ce condiţii a decedat tânărul de 35 de ani
Poliţiştii din Moreni au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă şi continuă cercetările pentru a stabili în ce condiţii a decedat tânărul de 35 de ani

Un tânăr de 35 de ani, din Moreni, angajat al spitalului din oraş pe postul de asistent igienist, a fost găsit mort, în weekendul trecut, într-un apartament nelocuit al unui prieten. Se pare că acesta a băut toată noaptea cu mai mulţi amici, iar sâmbătă dimineaţa prietenii l-au găsit fără suflare.

Tânărul a decis să rămână peste noapte în acel apartament, fiindu-i ruşine să meargă acasă la părinţi în acea stare, potrivit proprietarilor apartamentului.
 
Proprietarul apartamentului a declarat că a fost de mai multe ori să vadă ce face Robert, dar văzând că doarme l-a lăsat să se odihnească. 
 
"Am picat aiurea în treaba asta. Aici e apartamentul meu. Fratele meu cu încă vreo doi prieteni, printre care şi el au venit aici să bea un şpriţ, să mai stea de vorbă. S-au întins până spre dimineaţă şi cred că a păţit ceva. Eu l-am verificat de trei ori, respira, dormea. Ultima oară când am venit era mort", spune propriearul.

 
Robert Ghemerez avea 35 de ani şi era angajat al Spitalului din Moreni pe postul de asistent igienist.
 
"Îl cunoşc aşa cât de cât. Eram prieteni. Am înţeles că la hotel nu aveau camere şi a rămas la noi A intrat în comă alcoolică, nu ştiu. Eu nu am petrecut cu ei", ne-a povestit Ionuţ, un prieten al lui Robert.
 
Poliţiştii din Moreni au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă şi continuă cercetările pentru a stabili în ce condiţii a decedat tânărul de 35 de ani.
 
Pe Facebook, apropiaţii au transmis condoleanţe familiei.  "Dumnezeu să-l ierte! Nu pot sa cred! Dumnezeu să te aibă în paza lui,c olegul nostru cu suflet bun!Sincere condoleanţe familiei!", spune Giorgiana Gerea 
 
"Dumnezeu să te ierte colegul meu drag , nu-mi vine să cred nici acum. Condoleanţe familiei îndurerate şi multă putere să poată trece peste această mare durere", a spus Elena. 
 
Cadavrul a fost riicat de Serviciul de Medicină Legală pentru a se efectua necropsia.  
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Utilizator Adevărul
21.01.2018, 17:28:32

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările