Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

Antrenorul poliţiştilor din Dubai, românul Nino Barbu propune un arab uriaş pentru luptele K1 din România

3
27 Jul 2021 03:10:14
Autor: Corina Slămnoiu
Nicolae Barbu - antrenor fitness (FOTO prim plan) şi Mustafa al Taslao, campionul Emiratelor şi al Orientului Mijlociu
Nicolae Barbu - antrenor fitness (FOTO prim plan) şi Mustafa al Taslao, campionul Emiratelor şi al Orientului Mijlociu

În viitorul apropriat, campionul Emiratelor, Mustafa al Taslaq, un uriaş pregătit de românul Nicolae „Nino” Barbu, antrenorul poliţiştilor din Dubai, va fi prezent în galele K1 din România. Nino i-a făcut legătura cu Eduard Irimia şi, astfel, Mustafa va da piept cu greii din Carpaţi.


Nino Barbu, antrenorul poliţiştilor din Dubai, a devenit un trainer de succes în Emirate. De ceva timp oferă lecţii de antrenament şi nutriţie persoanelor care vor să arate bine, dar şi sportivilor. Mustafa al Taslaq, din Dubai, a devenit campion în Emirate la K1 după ce s-a antrenat intens cu Nino în ultimele două luni.
 
Antrenamentele pe care Nino le-a pus în practică pentru a-l face pe Mustafa un adevărat luptător au scos untul din el. În câteva luni, sportivul din Emirate a scăpat de excesul de grăsime şi a devenit un adevărat atlet.
 
„Noi ne ştiam de foarte mult timp, dar anul trecut m-a rugat să îl ajut cu pregătirea fizică pentru un meci din noiembrie şi a redevenit campion al Emiratelor şi al Orientului Mijlociu. Am venit în România la invitaţia domnul Eduard Irimia. Dumnealui şi-a dat acordul ca Mustafa să lupte în gala SuperKombat din Dubai, din octombrie”, a spus Nicolae Barbu (aka: nino_fitness, pe Instagram).
 
 

„Ştie cum să scoată bestia din mine”

 
Mustafa are 30 de ani, 1,93 m înălţime şi 117 kilograme. Spune că Nino l-a ajutat foarte mult pe partea de psihic, pentru a continua, iar antrenamentele pe care le face împreună cu el sunt, de multe ori, extenuante.
 
„Practic kickboxing de peste 10 ani. Am câştigat primul titlul de campion în 2019 şi am câştigat şi în 2020. Sunt dublu campion al Emiratelor. Apoi am devenit campion în Orientul Mijloc. Acum particip şi la competiţii internaţionale. Uneori este dur ca antrenor Nino., dar ştie cum să scoată bestia din mine şi cum să mă ţină concentrat. Uneori se ajunge în puncte critice, fără pauză, fără odihnă”, spune campionul la K1.
 

 
Vă mai recomandăm şi:
 
VIDEO Un român l-a pregătit fizic pe bărbatul care a doborât recordul de mers cu ATV-ul pe două roţi în Dubai
 
Antrenorul poliţiştilor din Dubai, Nino Barbu, luptă pentru trofeul Arnold Classic: „Particip pentru a câştiga, nu mă duc să fac doar act de prezenţă”

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Utilizator Adevărul
27.07.2021, 08:34:17

Comentariu considerat abuziv.

Amar
27.07.2021, 08:37:18

Fara suparare, dar Nino e mai masiv decat "uriasul" propus :)

0 (2 voturi)
TIBI
27.07.2021, 14:34:29

lipsit de pătrundere

Modifică Setările