Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

Anunţ sinucigaş făcut de un tânăr pe reţelele sociale. „Este timpul să-mi iau adio de la voi“. Îngrijoraţi, prietenii săi au anunţat Poliţia

0
29 Nov 2018 07:27:30
Autor: Corina Slămnoiu
Alertaţi de prietenii tânărului, agenţii de la Poliţia municipiului Târgovişte au reacţionat imediat la apel şi au reuşit în scurt timp să-l găsească pe tânăr
Alertaţi de prietenii tânărului, agenţii de la Poliţia municipiului Târgovişte au reacţionat imediat la apel şi au reuşit în scurt timp să-l găsească pe tânăr

Un tânăr de 32 de ani din Târgovişte a fost salvat în ultimul moment de la sinucidere. Sătul de problemele cu care se confruntă, a decis să-şi pună capăt zilelor. Anunţul a fost postat chiar pe Facebook, iar prietenii săi şi Poliţia i-au salvat viaţa.

Tânărul a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de adio tulburător: "Este timpul să-mi iau adio de la voi! Mulţumesc"
 
Mesajele de încurajare ale prietenilor săi nu au întârziat să apară:
 
”Doar o clipă in iad aduce mai multă suferinţă decât o mie de vieţi pe pământ! Nici nu ne putem inchipui durerea celor de acolo! Nu iti vinde sufletul! Nu este al tău ci e darul lui Dumnezeu! Strigă-L pe Dumnezeu şi te va auzi şi îţi va dărui linişte! Îndrăzneşte şi vorbeşte-i ca unui Tată pentru că este viu! Amin!”, a spus Locatelli Monica.
 
 
„Sfântul Nicolae al cărui nume îl porti sa te ocrotească şi sa te ajute sa treci peste momentele grele prin care treci! Gândeşte te la Dumnezeu şi la Maica Domnului şi striga după ajutor. Te vor auzi şi te vor ajuta. Şi apoi mai ai şi prieteni care au fost şi sunt alături de tine chiar şi aici pe Fb.Ai grija de sufletul tău nu lasă deznădejdea sa te doboare. Noua , prietenilor tai de pe Fb ne eşti drag şi Îţi suntem alături. O îmbrăţişare cu mult drag”, a scris şi Angela Angelica.
 
Alertaţi de prietenii tânărului, agenţii de la Poliţia municipiului Târgovişte au reacţionat imediat la apel şi au reuşit în scurt timp să-l găsească pe tânăr. Era pe o stradă din oraş şi voia să se arunce în faţa unei maşini.
 
Oamenii legii l-au condus la spital, unde primeşte îngrijiri de specialitate, iar acum este în afara oricărui pericol.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările