Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

Avansări în grad, la IJJ Dâmboviţa, cu ocazia Zilei Naţionale a României

1
2 Dec 2020 15:00:56
Autor: Corina Slămnoiu

17 jandarmi din cadrul IJJ Dâmboviţa au fost avansaţi în grad, marţi, 1 decembrie, de Ziua Naţională a României. Festivitatea de avansare în gradul militar următor s-a desfăşurat înaintea expirării stagiului minim în grad, pentru rezultate deosebite obţinute în îndeplinirea atribuţiilor, pregătire profesională şi comportare demnă.

 
„2 ofiţeri şi 15 subofiţeri au primit o tresă în plus pe epoleţi, într-un cadru festiv de la inspectorul şef, colonel Matei Viorel, care le-a înmânat noile grade, i-a felicitat pentru efortul depus în executarea cu succes a misiunilor în contextul pandemiei şi le-a cerut să se implice activ în muncă pentru desfăşurarea în condiţii optime a tuturor activităţilor.
 
Avansările înainte de  termen pot avea loc cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române (3 aprilie) sau a Zilei Naţionale a României. În fiecare an, la data de 1 august, se înaintează în gradul militar următor jandarmi care îndeplinesc stagiul în grad în cursul anului respectiv”, se arată într-un comunicat al IJJ Dâmboviţa. 
 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Bank Arly
2.12.2020, 15:31:11

dam grade, marim salarii... ce bine-i si ce buna-i viata de bugetar in Romanistan...!

-5 (7 voturi)
Modifică Setările