Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

Black Helmets. Motocicliştii îşi dau întâlnire la Măneşti, în acest weekend

0
16 Sep 2021 15:12:11
Autor: Corina Slămnoiu

Motocicliştii se reunesc şi în acest an, la Măneşti. Iubitorii motoarelor îşi dau întâlnire în weekend, în perioada 17-19 septembrie. BlackHelmets organizează cea de-a opta ediţie.

 
„Atmosfera va fi aceeaşi ca în anii precedenţi, singură diferenţa o face că suntem obligaţi să respectăm prevederile Legii 55/2020 privind prevenirea răspândirii virusului Sars-cov2, iar participarea la acest eveniment este permisă conform legilor în vigoare pentru exterior.
Vom reveni cu detalii despre concerte, concursuri şi alte surprize, singurul lucru sigur este că vom avea BRBH cu care să ne răcorim în acele toride (sperăm) zile de toamna. Staţi cu ochii pe eveniment pentru mai multe detalii, ne vedem acolo! 
 
Conform legilor în vigoare pentru exterior, accesul va fi permis pentru:
- persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
- persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore,
- persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore (fiind valide doar testele prelucrate de către laboratoare de analize medicale acreditate)
- persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la dată diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezenţa de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfăşurării activităţii). şi cu obligativitatea prezentării acestora la acces în ziua evenimentului”, au precizat organizatorii evenimentului.
 
Jadarmii vor fi şi ei prezenţi la această manifestare, pentru asigurarea unui climat de ordine.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările