Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

Ce îi face pe milionari diferiţi de restul lumii. Lucruri pe care ei le fac altfel decât oricine

3
21 Apr 2019 04:03:43
Autor: Corina Slămnoiu
FOTO: Inc.com
FOTO: Inc.com

Milionarii fac lucrurile puţin diferit faţă de persoanele obişnuite. Ei îşi alocă în mod diferit timpul şi energia, concentrându-se mai mult pe dezvoltarea personală, pe investiţii şi muncă.

 
Mai mulţi cercetători care au studiat obiceiurile a sute de milionari, timp de mai mulţi ani, au descoperit că mulţi dintre ei fac totul mult mai diferit decâ ceilalţi oameni, ceea ce îi ajută să-şi construiască averea, potrivit BusinessInsider.com
 
Mulţi milionari, de exemplu, îşi alocă timpul în mod diferit:  petrec mai mult timp concentrându-se asupra dezvoltării personale, planificării investiţiilor şi muncii. Timpul alocat somnului este pe plan secund.  
 
De asemenea, toată viaţa lor gravitează în jurul unor strategii de construire a averii, cum ar fi economisirea şi crearea unor fluxuri multiple de venituri. 
 
Când vine vorba de a investi, milionarii iubesc fondurile mici şi imobiliare. Ei tind, de asemenea, să aibă o oarecare doză de zgârcenie.  
 
Sunt zgârciţi
 
Zgârcenia la bogătaşi este un fel de angajament. Îşi propun să salveze mai mult şi să cheltuiască mai puţin  şi de a rămâne în limita bugetului. Este una din trasăturile care îi ajută pe milionari să-şi construiască bogăţia, potrivit lui Sarah Stanley Fallaw, director de cercetare pentru Institutul Affluent Market şi autor al „Millionaire Next Door”.
 
Ei îşi menţin costurile de întreţinere scăzute
 
Milionarii trăiesc de obicei într-o casă pe care şi-o pot permite cu uşurinţă şi într-un cartier nu prea select, potrivit lui Stanley Fallaw. Ea spune că majoritatea milionarilor pe care i-a studiat nu au cumpărat niciodată o locuinţă care costa mai mult decât venitul lor anual înmulţit cu trei.  
 
Ei economisesc mult din veniturile lor
 
Având acest stil de viaţă şi trăind într-o casă accesibilă, milionarii îşi permit să economiseacă.  Dacă câştigaţi 250.000 de dolari şi cheltuiţi tot 250.000, nu ieşiţi bine la final de an, sunt de părere mulţi dintre milionari.
 
Ei nu au buget
 
Milionarii sunt capabili să economisească fără buget, pentru că cei mai mulţi deţin controlul total asupra muncii lor şi au control de sine.
 
Hobby-urile producătoare de venituri
 
Cei care sunt capabili să creeze mai multe căi de a genera venituri vor avea succes în carieră şi pot deveni milionari.
 
Investesc în domeniul imobiliar
 
Mulţi dintre cei care au devenit milionari au investit în domeniul imobiliar. Investiţia în imobiliare pare a fi una care vine de la sine, odată ce cheltuielile de bază sunt acoperite şi se generează excesul de numerar.  Avantajele financiare ale investiţiilor în imobiliare sunt fluxul de numerar pozitiv şi reducerea fiscalităţii.
 
De asemenea, milionarii investesc mai mult timp în studiu, în dezvoltarea personală, muncesc mai mult şi dorm mai puţin, gândesc mai mult la ceea ce au de făcut ca să genereze venituri mai mari, caută critica pentru a-şi îmbunătăţi activitatea, sunt perseverenţi, îşi prioritizează relaţiile şi au un mentor.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

foarte atent
21.04.2019, 10:42:40

gargara de 2 bani...milionarii sunt niste impostori carora le-a iesit tzeapa ... statistic vorbind, ei sunt slab pregatiti, nu le place munca, sunt aprope hoti si sunt foarte ticalosi! realitatea ne arata ca din 1 milion de indivizi care incearca sa devina milionari unul reuseste! e o problema de oportunitate, de conjuctura...ei , ca indivizi , nu au niciun merit...e o pura intamplare ca unul reuseste si ceilalti nu...adica, o problema de probabilitate ! si totusi, putem remarca o diferenta majora a celor ce reusesc: perseverenta ! ei incearca tzepe de mii de ori...si uneori le iese !

0 (4 voturi)
Galeriu Crestinu
21.04.2019, 19:30:14

...MILIARDARII sunt cei care nu au rezistat ispitei....si s-au inchinat la DIAVOLUL care e stapanul pe acest pamant si la care se inchina toti conducatorii lumii acesteia si iubitorii de arginti...in schimbul vanzarii sufletului.... ...VAI LOR....!

-2 (4 voturi)
Andrei Furnea
21.04.2019, 23:42:40

Sa nu dormi pt ca te gandesti cum sa faci bani es stupid. Din gresala sau noroc acesti oameni cu multe iliarde nu sant fericiti si habar nu au ce inseamna sa fi fericit si sa iti traiesti viata. Daca ajuta pe cei mai saraci o fac pt a profita de cineva sau ceva. Au bani dar nu au fericire sufleteasca, pot cumpara orice dar cu toate astea nu simt bucuria si fericirea. Incet incet omul va deveni mai rau ca un animal salbatic. Cine are puterea financiara conduce lumea si inca putin si va deveni realitate.

-1 (1 vot)
Modifică Setările