Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

Cherchez, tot mai departe de Dinamo! Transferul a picat în mare parte

0
25 Feb 2014 07:15:36
Autor: Corina Slămnoiu
Cherchez, tot mai departe de Dinamo
Cherchez, tot mai departe de Dinamo

Visul lui Cristian Cherchez de a evolua la Dinamo a ajuns să fie irealizabil. Transferul mijlocaşului dâmboviţean la echipa „câinilor” a picat în mare parte după ce oficialii din Şoseaua „Ştefan cel Mare” au dorit să-l achiziţioneze gratis pe jucător.

Cum Chindia nu a primit nici ieri un răspuns ferm din partea bucureştenilor cu privire la fotbalist, cel mai probabil, Dinamo a renunţat definitiv să-şi mai asigure serviciile acestuia. În condiţiile în care gruparea din capitală nu mai dat nici un semn în acest sens, se pare că degeaba a mai avut loc întâlnirea de sâmbătă dintre conducătorii Chindiei şi ai Municipalului.

Oficialii de lângă Turn au considerat că eşuarea transferului lui Cherchez în „Groapă” a fost numai din cauza bucureştenilor şi nu a cluburilor dâmboviţene. Aceştia cred că atâta timp cât oficialii lui Dinamo au vrut să nu ofere nici un ban pe jucător înseamnă că nu i-a interesat prea mult achiziţionarea mijlocaşului târgoviştean.

„Nu din cauza Chindiei şi a FCM-ului, Cherchez nu a mai ajuns la Dinamo. Este posibil ca echipa din capitală să nu-l fi dorit deloc pe jucător. Dacă bucureştenii şi l-ar fi dorit mult pe fotbalist, cu siguranţă ar fi trebuit să-i facă o ofertă clară. Atât noi, cât şi FCM am făcut toate demersurile ca mijlocaşul să ajungă la Dinamo. La întâlnirea de sâmbătă cu domnul Zotic am stabilit să cerem lui Dinamo o sumă din care să Chindia şi FCM să-şi acopere cheluielile făcute cu jucătorul. Dar până la urmă nu am mai ajuns să cerem nici acest lucru, după ce reprezentata Ligii I nu a mai dat niciun semn de viaţă în acest sens”, a declarat unul dintre oficialii Chindiei pentru sportdambovitean.ro.

Cum transferul la Dinamo a picat, iar revenirea la Chindia este aproape imposibilă, din cauza neînţelegerilor cu antrenorul Silviu Dumitrescu, nu ar fi exclus ca în partea secundă a sezonului Cherchez să evolueze la FCM Târgovişte, atâta timp cât jucătorul este deţinut în coproprietate de cele două cluburi.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările