Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

Cimpoacă, pe post de „locţiitor al tronului” pentru Mircea Constantin, la CATD

0
7 Apr 2014 23:32:05
Autor: Corina Slămnoiu
În cadrul ADI Apă, întrunită, luni, s-a votat în unanimitate desemnarea ca membri interimari în Consiliul de Administraţie al Companiei de Apă, Daniela Popa, Valentin Goicea şi Chiru Cristea Cătălin
În cadrul ADI Apă, întrunită, luni, s-a votat în unanimitate desemnarea ca membri interimari în Consiliul de Administraţie al Companiei de Apă, Daniela Popa, Valentin Goicea şi Chiru Cristea Cătălin

Directorul general al Companiei de Apă, Cimpoacă,  va exercita această funcţie până când noul Consiliu de Administraţie va numi un nou director general. Deja se ştie că noul şef de la Compania de Apă va fi Mircea Constantin, fostul director general şi administrator judiciar la Uzina de Utilaj Petrolier, dar şi fost secretar de stat în Ministerul Economiei.


În cadrul ADI Apă, întrunită, luni, s-a votat în unanimitate desemnarea ca membri interimari în Consiliul de Administraţie al Companiei de Apă, Daniela Popa, Valentin Goicea şi Chiru Cristea Cătălin. 
 
„Consiliul de Administraţie al Companiei de Apă are 7 membri. Ordonanţa care reglementează guvernanţa corporativă a companiilor de stat prevede între 5 şi 9 membri. Cei 7 membri au fost desemnaţi, potrivit legii şi statutului, la propunerea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară. Numai după avizul nostru se poate merge în Consiliul Local Municipal Târgovişte pentru a se emite hotărâre de consiliu. În urma evenimentului de la Aninoasa, 3 din cei 7 membri ai Consiliului de Administraţie şi-au dat demisia. Tot în urma evenimentului de la Aninoasa, domnul Dorin Staicu şi-a dat demisia din funcţia de director general al Companiei de Apă. Începând cu data demisiei, director general al Companiei este dl Cimpoacă. El va exercita această funcţie până când noul Consiliu de Administraţie va numi noul director general. Avem POS I Mediu şi documentele trebuie semnate de Consiliul de Administraţie. Cu 4 membri nu există Consiliu de Administraţie şi blocăm toată finanţarea europeană pe POS I Mediu. În al doilea rând, POS II Mediu, care trebuie depus la Ministerul Mediului pentru finanţare şi pentru contractarea serviciilor de consultanţă, nu se poate depune pentru că trebuie să aibă aprobarea Consiliului de Administraţie”, a declarat Ţuţuianu.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii