Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

Consiliul Judeţean scoate la vânzare apartamentele din Micro VI

0
28 Feb 2014 08:28:00
Autor: Corina Slămnoiu
Consiliul Judeţean scoate la vânzare apartamentele din Micro VI
Consiliul Judeţean scoate la vânzare apartamentele din Micro VI

Şeful Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, "îi aruncă în stradă" pe angajaţii instituţiei care locuiesc cu chirie în apartamentele situate în zona Micro VI, lângă Sala Polivalentă. Adrian Ţuţuianu vrea să scoată bani frumoşi de pe urma vânzării apartamentelor.

 
"Sunt apartamente în zona micro VI. În ele locuiesc saalriaţi ai CJ, cu chirie şi ai UVT. Vom face evaluare şi vom stabili la preţul de piaţă şi cu plata integrală", a declarat Adrian Ţuţuianu.
 
Apartamente la 9-11.000 de euro
 
Rămâne de văzut în ce măsură o să reuşească să vândă aceste apartamente, în condiţiile în care la Doiceşti, acolo unde CJ Dâmboviţa are un bloc întreg cu apartamente de vânzare, la preţuri modice dar nimeni nu a cumpărat nicio locuinţă.
 
"Consiliul Judeţean are 30 de apartamente şi nu am reuşit să vindem niciunul. Interesul meu este să le vând, cu 9.000, cu 11.000 de euro", a mai spus Ţuţuianu.

Suprafaţele locuibile sunt de 52 de mp, pentru un apartament şi de 36 de mp pentru o garsonieră. 
 
Locuinţele sunt situate în colonia din Doiceşti, iar cele patru blocuri deţinute de Consiliul Judeţean au aparţinut Termocentralei Doiceşti. Pentru că nu avea bani pentru reabilitarea lor, CJD a dat pe mâna unei firme din Craiova lucrările, care în schimbul a trei blocuri din cele patru, a început refacerea lor de la zero. Practic, instituţia poate câştiga aproape 450.000 de euro din vânzarea locuinţelor.
 
Blocul scos la vânzare de CJD este izolta termic. Toate apartamentele sunt doatate cu centrală termică, chiuvetă de bucutărie, baie complet utilată, uşi la intrare în apartament şi în camere, ferestre termopane, parchet, gresie şi faianţă.
 
PE ACEEAŞI TEMĂ:
 
GALERIE FOTO Chilipir! La Doiceşti se vând apartamente cu două camere, la 13.000 de euro. Doar de mobilă mai este mevoie

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii