Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

Control al poliţiştilor din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase

0
25 May 2020 14:29:52
Autor: Corina Slămnoiu

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, în colaborare cu specialişti din cadrul Oficiului Fitosanitar Dâmboviţa, au efectuat un control la o societate comercială, săptămâna trecută.

„Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, s-a constat că o femeie de 52 de ani, ar fi efectuat operaţiuni cu produse de protecţie a plantelor, fără a deţine certificat de înregistrare, conform legii. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de produse sau substanţe toxice”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.
 
De asemenea, a fost sancţionat contravenţional a administratorul societăţii comerciale, cu amendă în valoare de 14.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor O.G. 4/1995 privind fabricarea, comercializarea şi utilizarea produselor de uz fitosanitar pentru combaterea bolilor, dăunătorilor şi buruienilor în agricultură şi silvicultură  şi a prevederilor H.G. nr. 1230/2012 privind stabilirea unor măsuri pentru aplicarea prevederilor Regulamentului (CE) nr. 1.107/2009.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii