Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

COVID-19. Compania de Apă extinde perioada de suspendare a activităţii directe de lucru cu publicul

1
1 Apr 2020 14:15:19
Autor: Corina Slămnoiu

În contextul Stării de Urgenţă decretate pe teritoriul Romaniei şi măsurile luate prin Ordonanţele Militare la nivel naţional, Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa prelungeşte perioada de suspendare a activităţii directe de lucru cu publicul.

 
Astfel, noua măsură intră în vigoare în perioada 01.04.2020 - 16.04.2020, cu posibilitatea prelungirii. Directiva are rolul de a pentru a limita efectele pandemiei cu COVID-19. 
 
Pentru informaţii necesare, vă rugăm să folosiţi următoarele căi de comunicare:
 
Telefonic: 
 
-0800800168 (gratuit)
-0245/631824
-0245/614403
 
•Prin e-mail:
 
-secretariat@catd.ro
 
•Site-ul oficial www.catd.ro;
 
• Pagina oficială de facebook a CATD: Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa.
 
Accesul clienţilor este permis doar în caz de urgenţă şi în situaţia în care problema nu poate fi soluţionata prin canalele de comunicare enumerate mai sus.

De asemenea, având în vedere noile măsuri dispuse la nivel naţional prin intermediul Ordonanţelor Militare din ultima perioadă, măsuri fiind decise în urma gravităţii situaţiei actuale provocate de noul coronavirus, Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa SA, pentru a limita efectele pandemiei cu COVID-19, vă sfătuieşte ca pentru a evita deplasările în afara locuinţei şi pentru a reduce riscul de expunere, să utilizaţi portalul CATD prin intermediul căruia se poate transmite indexul, se pot consulta facturile inclusiv istoricul plăţilor efectuate, se pot transmite petiţii şi se pot face plăţi online.

Astfel, vă puteţi crea un cont la adresa https://portal.catd.ro sau pe site-ul www.catd.ro, la secţiunea ”PORTAL”, folosind codul de client şi datele de pe două facturi diferite, şi puteţi beneficia de toate serviciile de mai sus.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Utilizator Adevărul
1.04.2020, 14:37:34

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările