Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

COVID19. Situaţia la zi, în judeţul Dâmboviţa. Zeci de persoane au ieşit din carantină

0
26 Mar 2020 16:59:04
Autor: Corina Slămnoiu

Potrivit datelor furnizate de Prefectura Dâmboviţa, la momentul acesta se află în izolare la domiciliu 1.681 persoane asimptomatice.

De asemenea, au ieşit din izolare la domiciliu 364 persoane, iar alte 44 se află în carantină, în centrele special amenajate. În ultimele 24 de ore au ieşit din carantină 34 persoane.
 
„În ultimele 24 de ore, au fost constituite  la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa 175 patrule, dintre care 60 mixte cu Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa Mircea cel Bătrân, în scopul verificării respectării măsurii de izolare la domiciliu. De asemenea, au fost efectuate 5 însoţiri către centrele de carantină. În urma activităţilor desfăşurate au fost verificate 1.153 de persoane, fiind aplicată o sancţiune contravenţională (în valoare de 5.000 de lei) pentru nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu şi 221 de sancţiuni în valoare totală de 153.600 lei (pentru încălcarea măsurii privind restricţionarea circulaţiei). Faţă de o persoană care nu a respectat izolarea la domiciliu s-a dispus şi măsura carantinării”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Dâmboviţa.
 
Poliţiştii continuă să acţioneze pe raza întregului judeţ, alături de celelalte structuri cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.
 
De asemenea, în ultimele 24 ore Poliţia Locală Târgovişte a procedat la verificarea a 19 persoane aflate în izolare la domiciliu şi legitimarea a 153 de persoane în vederea respectării prevederilor Ordonanţei militare nr. 3/2020, aplicând 21 sancţiuni în valoare totală  de 6.340 lei. Totodată, a fost depistată o persoană fără adăpost care a fost predată Direcţiei de Asistenţă Socială Târgovişte.
 
Au fost efectuate, în total, 254 de apeluri la numărul de telefon 0730.013.381 în cadrul Centrului Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Dâmboviţa, de către şoferi de tir şi persoane aflate în izolare la domiciliu în judeţul Dâmboviţa.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii