Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

Criminalul din Olanda a mai făcut închisoare. Declaraţia logodnicei despre Joop, pedofilul cu care a împărţit dormitorul. Ştia de trecutul său

19
24 Sep 2019 09:27:29
Autor: Corina Slămnoiu
Johannes Visscher şi soţia sa
Johannes Visscher şi soţia sa

Fosta logodnică al lui Johannes Visscher (Joop V.), 47 de ani, bărbatul suspectat de uciderea elevei în vârstă de 11 ani, nu este surprinsă de presupusa sa faptă. Ea a făcut declaraţii tulburătoare pentru presa din Olanda.

"Este un şoc, dar a avut un trecut tulbure. Acest lucru nu este o surpriză pentru mine", a spus ea pentru omroepbrabant.nl
 
Femeia, care a preferat să rămână anonimă, spune că V. a fost condamnat în trecut la câţiva ani de închisoare. Când a avut o relaţie cu el, nu ştia nimic despre asta.
 
"După patru-cinci luni mi-a cerut să mă căsătoresc cu el. A fost nevoit să-mi spună totul despre trecutul său după ce a fost obligat de ofiţerul său de probaţiune. Eu însumi am o fiică, care nu este a lui şi care era mică la acea vreme. La scurt timp după asta, am pus capăt relaţiei. Trebuia să ne căsătorim în 2011”, spune ea.
 
Se pare că pedofilul a făcut închisoare în ţara sa pentru multiple infracţiuni sexuale. A fost condamnat pentru hărţuire şi agresiune a unor femei. Ulterior, a fost internat într-un stabiliment psihiatric după ce şi-a ispăşit pedeapsa. 
 
Bărbatul locuia în Beers şi cumpărase acolo o fermă în mediul rural. Abia a avut vreun contact cu vecinii, doar cu fermierul de la care a cumpărat casa. "A locuit aici doar din mai. A fost un bărbat atât de drăguţ. Mi-a cumpărat casa şi am păstrat legătura", spune vecinul său în lacrimi. Vecinul nu se aşteptase absolut ca V. să fie capabil de aşa ceva.
 
Potrivit fostei soţii, V. era foarte inteligent şi fermecător. A avut un job bun într-o companie IT. Luni, înainte de a veni în România, şi-a şters toate conturile de socializare.
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

19 Comentarii

Red Reddington
24.09.2019, 09:58:45

Oameni de genul ar trebui insemnati,si cipuiti,precum cainii,sa ne putem feri si proteja de ei...sa nu mai zic,de putin spatiu,neavand voie sa iasa din orasul de resedinta. Olanda din pacate o ia la vale din acest aspect al libertatii,si odata cu asta,lucrurile libere isi pierd din interes,facand consumatorul sa treaca la un alt nivel...in cazul de fata,o atrocitate.

+8 (8 voturi)
GRIGORIU Grieg
24.09.2019, 09:59:10

Nu ati inteles articolul din omroepbrabant complet, fost logodnica spune:"Vrij snel daarna heb ik toen de relatie beëindigd. We zouden in 2011 gaan trouwen". Asta inseamna "Destul de repede dupa aceea (dupa ce ofiterul de probatiune l-a fortat sa-si marturiseasca trecutul viitoarei sotii), am incheiat relatia. Trebuia sa ne casatorim in 2011". Ati tradus: "La scurt timp după ce m-a cerut de soţie, ne-am căsătorit, în 2011”, Probabil Google Translate s-a incurcat si voi ati inventat ceva ce parea ca are sens.

+3 (5 voturi)
ovidiu preda
24.09.2019, 10:08:27

@grigoriu grieg, esti tare nene daca le-ai invatat pasareasca hhhrr....

+2 (2 voturi)
ovidiu preda
24.09.2019, 10:10:26

E plauzibila varianta sinuciderii, tinind cont de narcisismul pedofililor, sau a fost ajutat?

0 (2 voturi)
ovidiu preda
24.09.2019, 10:04:22

Un avocat bun ar trebui sa ajute familia sarmana sa ceara despagubiri de milioane statului olandez care nu a informat statul roman de " vizitele" acestui pedofil criminal

0 (4 voturi)

Vezi toate comentariile (19)