Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

„Crizantema Retail Park“, complex comercial din tip mall, relansat la Târgovişte. Unde se construieşte şi când ar putea fi gata

0
19 Apr 2017 20:18:58
Autor: Corina Slămnoiu
Proiectul va fi situat pe un teren de aproape 100.000 mp  care prevede un acces uşor din toate direcţiile, cca. 1.000 de locuri de parcare şi este situat în imediata vecinăte a Campusului Universitaţii Valahia
Proiectul va fi situat pe un teren de aproape 100.000 mp  care prevede un acces uşor din toate direcţiile, cca. 1.000 de locuri de parcare şi este situat în imediata vecinăte a Campusului Universitaţii Valahia

Dezvoltatorii parcului de retail modern „Crizantema“ au anunţat relansarea proiectului. Grupul oamenilor de afaceri britanici şi români poartă tratative şi negocieri avansate cu reprezentaţi ai unor fonduri de investiţii active pe segmentul de retail, pentru a-i convinge sa investească in proiectul din Târgovişte.

Investiţia are în vedere construirea unor spaţii comerciale moderne cu o suprafaţă utilă de peste 27.000 mp care să poată găzdui un hipermarket, spaţii de alimentaţie publică, petrecere a timpului liber şi galerii comerciale. 
 
Pâna în prezent "Crizantema Retail Park" este singurul complex comercial de tip mall din Târgovişte care a avut emisă autorizaţia de construire încă din anul 2008.
 
”Faptul că negocierile cu reprezentanţii fondului de investiţii sunt într-o fază avansată, studiile tehnice, proiectarea, avizarea şi autorizarea au fost deja parcurse într-o etapă anterioară, ne îndreptaţeşte să credem că putem livra proiectul pieţei pâna în trimestrul al III-lea al anului 2018”,  a declarat Mircea Ionică, acţionar, unul din reprezentanţii grupului de dezvoltatori britanici şi români.
 

 
Proiectul va fi situat pe un teren de aproape 100.000 mp  care prevede un acces uşor din toate direcţiile, cca. 1.000 de locuri de parcare şi este situat în imediata vecinăte a Campusului Universitaţii Valahia. 
 
„Târgoviştenii, ceilalţi dâmboviţeni din împrejurimile municipiului reşedinţă de judeţ,  precum şi cei din nordul judeţului aşteaptă un astfel de proiect de mulţi ani, ei fiind practic singurii locuitori ai unei zone metropolitane importante a României care are peste 250.000 locuitori şi care nu au beneficiat de existenta unui centru de retail modern de tip Mall în proximitatea lor de locuire” a declarat Ionuţ Săvoiu, acţionar al proiectului "Crizantema Retail Park".
 
Reconsiderarea interesului investitorilor pentru un parc de retail modern în Targovişte vine în strânsă legatură cu intenţiile Grupului Arçelik, din Turcia, proprietarul Arctic Găeşti, care va construi o fabrică noua de maşini de spălat în sudul municipiului Târgovişte a cărei valoare totală de investiţie este estimată la 100 de milioane de euro şi se preconizează să înfiinţeze 2500 noi locuri de muncă până în 2019. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările