Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

Cum obţii abdomenul ideal fără nicio oră petrecută în sala de forţă şi cu zero restricţii alimentare

0
21 May 2019 03:59:46
Autor: Corina Slămnoiu
FOTO: prevention.com
FOTO: prevention.com

Chirurgii plasticieni au dezvoltat o nouă tehnică de liposucţie care creează abdomenul perfect. Procedura este orientată spre cei care nu pot obţine rezultatele scontate prin exerciţii fizice şi dietă. Desigur, chirurgia plastică vine la pachet cu un set de riscuri.

Chirurgii plasticieni spun că acum „pătrăţelele” sunt la îndemâna oricui. Vorbim de o nouă tehnică de liposucţie care creează acel aspect de „six pack”, potrivit unei lucrări publicate în revista „Plastic and Reconstructive Surgery”
 
Potrivit prevention.com, chirurgii plastici aspiră, practic, grăsime din straturile superficiale şi adânci ale abdomenului pentru a accentua liniile abdominale naturale ale pacientului. Rezultatele pot fi mai definite sau mainetede în funcţie de preferinţă.
 
Obţinerea unui abdomen lucrat fără muncă sau fără hrană adecvată sună prea frumos ca să fie adevărat. Şi aşa este. Medicii sunt de acord că cele mai bune rezultate sunt observate la pacienţii care fac sport regulat şi urmează o dietă sănătoasă. Sunt însă şi persoane care au anumite zone din care grăsimea nu dispare atât de repede. 
 
Medicii avertizează că această chirurgie plastică vine la pachet şi cu unele riscuri majore, cum ar fi infecţiile, precum şi potenţiale leziuni ale nervilor şi muşchilor. De asemenea, este posibil ca pacienţii să nu fie mulţumiţi de rezultate.
 
Mai mulţi pacienţi care s-au lăsat sculptaţi de chirurgi au fost nevoiţi să lucreze cu profesionişti în domeniul nutriţiei şi pregătirii personale pentru a-şi păstra noul aspet.
 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii