Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

”Curtea Domnească” dă posibilitatea vizitatorilor de la Romexpo să scrie scrisori lui Moş Crăciun

0
9 Dec 2016 07:13:02
Autor: Corina Slămnoiu
Cei interesaţi să participe vor putea găsi decoraţiuni de Crăciun, produse textile, dulciuri, cafea şi ceaiuri, precum şi obiecte decorative
Cei interesaţi să participe vor putea găsi decoraţiuni de Crăciun, produse textile, dulciuri, cafea şi ceaiuri, precum şi obiecte decorative

Târgul Cadourilor de Crăciun cu decoraţiuni şi suveniruri specifice sezonului, are loc în perioada 7 - 11 decembrie, la Romexpo Bucureşti. Cei interesaţi să participe vor putea găsi decoraţiuni de Crăciun, produse textile, dulciuri, cafea şi ceaiuri, precum şi obiecte decorative.

Complexul Naţional Muzeal ”Curtea Domnească” este prezent la Târgul de Crăciun cu expoziţia intitulată ”Şcoala de altădată” în cadrul căreia este reconstituită o sală de clasă de la începutul sec. XIX , în care vizitatorii pot poposi şi vor putea scrie scrisori către Moş Crăciun, folosind instrumente de altă dată ( pana de gâscă, tocuri cu peniţă ) şi pot participa la atelierele de confecţionat felicitări de Crăciun şi podoabe de brad.
 

Obiectivul evenimentului este acela de a atrage peste 250 de expozanţi producători sau importatori direcţi care vor să intre în contact direct cu publicul cumpărător, având posibilitatea de a vinde direct către aceştia la preţuri speciale, în ton cu sărbătorile de iarnă.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările