Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

Doi locuitori din Găeşti au câştigat câte 16 milioane de lei la Loto 6 din 49. Statul va impozita un sfert din aceste sume

0
2 Jan 2016 10:41:28
Autor: Ionel Stoica

2016 a venit cu zarvă mare în oraşul Găeşti, după extragerea specială a Loteriei Naţionale. Doi locuitori din Găeşti au câştigat câte 16 milioane de lei la extragerea specială de Revelion a Loto 6 din 49. Statul va impozita 25% din aceste sume.

Vestea i-a neliniştit însă pe localnicii din Găeşti. Nimeni nu ştie încă cine sunt cei doi norocoşi. Una dintre cele mai norocoase agenţii Loto din ţară este în localitatea Găeşti. Doi locuitori de aici au completat, la câteva zile diferenţă, variante câştigătoare, la Loto 6 din 49. Fiecare dintre ei va primi câte 16 milioane de ei.

Numerele norocoase

Două câştiguri de câte 16 milioane de lei s-au înregistrat, miercuri, la Loto 6/49, alături de un câştig de 2,5 milioane de lei la Noroc, cu ocazia extragerilor speciale de Anul Nou.
Loteria Română a suplimentat fonduri de câştiguri pentru Loto 6/49, Joker, Loto 5/40 şi a organizat trageri speciale de Anul Nou, miercuri, jucătorii putând participa, cu acelaşi bilet, atât la tragerea principală, cât şi la cea suplimentară.
La tragerea Loto 6/49 suplimentară, la categoria I, s-au înregistrat doua câştiguri a câte 16.161.917 lei fiecare. Premiul a fost câştigat în urma extragerii numerelor 8, 35, 4, 28, 40 şi 22.
Biletele norocose au fost jucate la agenţia 15-013 din Găeşti, judeţul Dâmboviţa. Biletele au fost jucate în 22 decembrie şi în Ajunul Crăciunului şi au fost completate cu câte trei variante simple la Loto 6/49 şi două variante la Noroc.


Surpriza din oraş

Jurnaliştii de la postul Digi 24 TV s-u dus în Găeşti. Acolo toată lumea este curioasă să afle cine sunt proaspeţii milionari şi lansează supoziţii despre identitatea acestora. Mai multe variante circulă prin oraş, dar toţi nominalizaţii neagă.
- Nu stă aici. Aici stă altcineva, deci în partea cealaltă. Rudă cu respectivul.
- Şi respectivul?
- În centru.
***
- Nu, un nepot a câştigat. Da' nu stă aici. Cristi... Cum îl cheamă, mai? A lu'... Sena. Mihai!
- Dar ştiţi sigur că a câştigat el? Aţi vorbit cu el?
- N-am vorbit. Am auzit şi noi. O luaţi drept înainte.
Lipsa unei confirmări nu face decât să alimenteze şi mai mult curiozitatea. Locuitorii au încercat şi ei să afle peste cine a dat norocul.
- Nu a recunoscut. Toţi zic că nu a câştigat.
- Dar de ce oare?
- E o sumă mare de bani şi nu recunoaşte nimeni.
- Tu ai recunoaşte?
- Nu.
***
- Am auzit vorbe, nu că... am auzit variante. Cine o fi... Că la televizor dă un mesaj acolo. Că loteria cu chestii, socoteli.
În ciuda anunţului oficial al Loteriei privind cele două bilete câştigătoare completate într-o agenţie din Găeşti, destui localnici sunt sceptici şi lansează teorii ale conspiraţiei.
- Sunt manipulări.
- Dar de ce ziceţi? Doi vecini au câştigat.
- Eh, cine ştie cine e şi cu cine e. Nu mai am încredere.

2,5 milioane de lei, la Iaşi

La extragerea specială de Anul Nou a Loteriei, norocul a ajuns şi la Iaşi, unde un jucător a câştigat o sumă mai modestă: două milioane şi jumătate de lei. Tot miercuri, posesorul unui bilet jucat la agenţia 22-045 din Iaşi şi completat cu o variantă simplă la Loto 6/49 şi o varianta la Noroc a câştigat la categoria 2.577.453 de lei. Numărul Noroc extras este 1533749.

5 aprilie, ultima dată când s-a câştigat premiul

Premiul categoriei I la Loto 6/49 a fost acordat ultima dată în 5 aprilie, când o jucătoare a câştigat peste 13,4 milioane de lei, cu un bilet jucat la Eforie Sud, judeţul Constanţa. Acesta este singurul premiu de categoria I la Loto 6/49 obţinut în acest an.
Cel mai mare premiu la Loto 6/49, de aproape 49 de milioane de lei, a fost câştigat la 14 iulie 2013, de un jucător din Galaţi.
Ultimul premiu la Joker, în valoare de peste opt milioane de lei, a fost câştigat în 28 iunie, de un judecător din Călăraşi, care a avut şi un număr la Noroc Plus. Pe lângă premiul de categoria I la Joker, posesorul biletului norocos a avut şi două câştiguri de categoria a II-a, în total obţinând 8.420.070 de lei.
Cel mai mare premiu din istoria jocului Joker a fost câştigat în 16 octombrie 2014, fiind în valoare de peste 16,8 milioane de lei.
La tragerea Loto 5/40, premiul categoriei I a fost câştigat ultima dată în 19 noiembrie, fiind în valoare de 54.615 lei.
 

 

 

 

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările