Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

Drumul Judeţean care urcă la Mănăstirea Dealu a intrat în reparaţii

0
16 Sep 2021 15:21:54
Autor: Corina Slămnoiu

Drumul Judeţean care urcă la Mănăstirea Dealu, care a fost avariat, pe alocuri, de alunecările de teren, a intrat în reparaţii.

„La finalul lucrărilor, destul de complexe, pe DJ718A se va circula, în cele mai bune condiţii, spre zona istorică a judeţului Dâmboviţa”, a precizat preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.
 
Consiliul Judeţean Dâmboviţa informează participanţii la traficul rutier că pe DJ 711 Ulmi – Băleni – Bujoreanca, circulaţia rutieră este închisă temporar (în perioada 21.06 – 31.10.2021), la km 16+050, pe raza comunei Băleni, în scopul executării lucrărilor de dezafectare a podului existent şi construirea unui pod nou. Varianta ocolitoare de circulaţie este DJ 711 (Racoviţă) – DJ 711B (Bucşani) – DJ 720A (intersecţie DC 28) – DC 28 (intersecţie DJ 711).
 
 
De asemenea, Drumul judeţean DJ 714, în zona Cheile Tătarului, este închis pentru circulaţia publică din data de 22.07.2021, deoarece a fost afectat de calamităţile naturale din perioada 19 – 20.07.2021.
 
„Se va circula cu viteză redusă şi cu atenţie în special în zonele semnalizate cu indicatoare rutiere ce au semnificaţia „drum cu denivelări”, viteza trebuind adaptată la starea părţii carosabile. Recomandăm ca deplasările pe traseele montane să se realizeze cu autovehicule echipate corespunzător. Se va circula cu atenţie sporită în zonele cu drum îngustat, zonele cu alunecări de teren şi acolo unde există posibilitatea de dislocare a anrocamentelor. Vă rugăm să vă informaţi, în prealabil, în legătură cu condiţiile meteorologice din zonă, mai ales în perioadele în care Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) emite atenţionări de vreme rea”, se arată într-un comuncat al CJ Dâmboviţa.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările