Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

Elevii din Hunedoara, sfătuiţi de Carpatcement în vedera alegerii potrivite a viitoarei cariere

0
4 Mar 2014 07:41:46
Autor: Corina Slămnoiu
Elevii din Hunedoara, sfătuiţi de Carpatcement în vedera alegerii potrivite a viitoarei cariere
Elevii din Hunedoara, sfătuiţi de Carpatcement în vedera alegerii potrivite a viitoarei cariere

Sute de elevi din judeţul Hunedoara beneficiază în aceste zile de sesiuni de training şi consiliere pentru alegerea drumului potrivit în viitoarea carieră profesională. Cursurile sunt susţinute de consultantul Gabriel Chicioreanu, care le oferă tinerilor, în regim de voluntariat, cele mai importante indicii, pentru ca aceştia să aleagă profesia corectă, să îşi găsească un loc de muncă după absolvire şi să îşi construiască o carieră de succes.


„Am decis să ne alăturăm acestei iniţiative pentru că suntem susţinătorii educaţiei, şi mai ales a uneia care sprijină şi contribuie la dezvoltarea durabilă. „Acces la educaţie” este un proiect asemănător pe care îl implementăm în comunităţile gazdă ale fabricilor noastre şi, la fel ca în situaţia de faţă, accentul cade pe copii şi pe dezvoltarea lor intelectuală şi profesională. Sprijinim demersul Asociaţiei „4CAREER” pentru că ne dorim să contribuim la un mediu sustenabil şi la evoluţia pe o scară ascendentă a sistemului de educaţie românesc”, a declarat domnul Bogdan Arnautu, Manager de Comunicare al Carpatcement.
 
Elevii de la Colegiul Naţional “Iancu de Hunedoara”, Colegiul Economic „Emanuil Gojdu”, Şcoala Generală nr. 5 - Hunedoara, Grup Şcolar „Ovid Densuşianu” – Călan sunt deja beneficiari ai proiectului de consiliere susţinut de către Carpatcement şi Asociaţia “4CAREER”.
 
Despre Grupul Carpatcement 
 
Carpatcement Holding, parte a grupului german HeidelbergCement, este unul din liderii pieţei de ciment din România. HeidelbergCement Group este lider mondial pe piaţa de agregate şi un important jucător în domeniul cimentului, betonului şi altor activităţi conexe, ceea ce îl poziţionează printre cei mai mari producători de materiale de construcţii din lume. Compania are peste 52.000 de angajaţi în 2.500 de locaţii, în peste 40 de ţări.
 
Cu un total al investiţiilor de peste 450 milioane euro, HeidelbergCement este unul dintre cei mai importanţi investitori germani din România. În ţara noastră, Grupul este prezent în producţia de ciment, betoane şi agregate prin companiile CARPATCEMENT HOLDING, CARPAT BETON, respectiv CARPAT AGREGATE. Toate cele trei companii folosesc tehnologii inovative şi au ca obiectiv major promovarea unor standarde înalte de calitate.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările