Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

Expoziţie de ceramică, grafică şi gravură  la Muzeul de Istorie

0
21 Oct 2021 09:58:36
Autor: Corina Slămnoiu

Artiştii ZuZu Caratănase şi Ovidiu Constantin Ionescu vă invită la o expoziţie de ceramică, grafică şi gravură, care este deschisă la Muzeul de Artă din Târgovişte.

Expoziţia de ceramică, grafică şi gravură, ce cuprinde o selecţie de lucrări realizate în ultimii ani, înfăţişează publicului necontenita cercetare creatoare a celor doi artişti, care se reîntâlnesc după 5 ani, în aceeaşi formulă, pe simezele Muzeului de Artă din Târgovişte.
 
Atât ZuZu Caratănase, cât şi Ovidiu Ionescu, sunt doi dintre artiştii plastici contemporani care au mai fost întâlniţi la Târgovişte în calitate de expozanţi, dar şi premianţi la diferitele ediţii ale Bienalei Naţionale de Gravură „Gabriel Popescu” şi Bienalei de Artă Plastică „Gheorghe Petraşcu” organizate de Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte. 
 
Vizitatorii pot descoperi în această expoziţie o nouă provocare artistică a două viziuni în care elementul uman este principalul punct de îmbinare între abordări stilistice şi tehnice diferite. 
 
Expoziţia poate fi vizitată la Muzeul de Artă din Calea Domnească, nr. 185, şi este deschisă până la data de 30 octombrie 2021, de marţi până duminică, între orele 9:00 – 17:00.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările