Feluri mai puţin obişnuite de a găti un ou
0Ouăle sunt mâncarea perfectă, la orice oră. Sunt gustoase, bogate în proteine şi săţioase. Cu toate acestea, este posibil să te plictiseşti de metodele obişnuite de preparare.
Dacă sunteţi la „vânătoare” de noi modalităţi de a găti ouăle, iată câteva strategii şi sfaturi interesante care sunt sigur că vă vor mulţumi, potrivit insider.com
Ouă în formă de nor
Ouăle „Cloud” implică separarea albusurilor de gălbenuşuri şi baterea albusurilor ca şi cum ai face bezea. David Devaux, bucătar, oferă instrucţiuni detaliate în videoclipul său.
Ouă crocante prăjite
Este un aperitiv minunat. Această metodă implică fierberea ouălor, îndepărtarea gălbenuşului şi acoperirea albuşurilor într-un amestec de pesmet înainte de a le prăji.
Ovăz de ouă pentru micul dejun
Făina de ovăz va avea un gust mai bogat prin adăugarea unui ou. Poate adăuga bogăţie, aromă şi textură vasului ovăzului.
Ouă în supă
Adăugarea ouălor poate adăuga un impuls de proteine oricărei ciorbe. Pur şi simplu, strecuraţi un ou sau două în bulionul fierbinte pe care îl puneţi în supă.
Coaceţi ouăle pe o tavă tapetată, cu adaos de brânză
Combinaţi ouăle, smântâna şi orice fel de blaturi doriţi (cum ar fi ceapa caramelizată!) într-un bol. Toată compoziţia se pune pe o tavă tapetată cu unt şi se coace.
Ouă fierte pe grătar
Cum se face: fierbeţi câteva ouă, curăţaţi-le şi puneţi-le pe grătar. Vor avea un gust mult mai bun şi uşor afumat.
Gătiti-le în falafel
Cum se face: fierbeţi uşor nişte ouă, faceţi un amestec standard de falafel, apoi înfăşuraţi-l în jurul ouălor şi prăjiţi-le.