Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

FOTO 425 de elevi din Târgovişte se bat pe „Mărul de aur”

0
16 May 2019 06:38:47
Autor: Corina Slămnoiu

Luni, 20 mai, la Şcoala Gimnazială „Matei Basarab” Târgovişte, va avea loc concursul de creaţie plastică „Mărul de aur”, la care vor participa 425 de elevi din învăţământul primar. Acţiunea vizează conştientizarea în rândul elevilor a unei alimentaţii sănătoase, bazate pe consumul de fructe şi legume proaspete.

Acţiunile se vor derula în cadrul „Programului pentru şcoli al României”, finanţat prin Fondul European de Garantare Agricolă, programate în semestrul II al anului şcolar 2018-2019. 
 
Elevii vor fi răsplătiţi cu premii ce vor consta în diplome, cărţi despre alimentaţia sănătoasă, un pachet de rechizite pentru fiecare participant şi fructe. Produsele vor fi achiziţionate de Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi vor fi livrate unităţii de învăţământ. 
 
„Tot în cadrul „Programului pentru şcoli al României”, în perioada 8 aprilie - 19 aprilie 2019, Consiliul Judeţean Dâmboviţa a desfăşurat, cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, în 15 de unităţi de învăţământ primar din judeţul Dâmboviţa, concursul de creaţie plastică: „Noroc cu laptele”, la care au participat 2.100 de elevi, activitate educativă ce a urmărit conştientizarea în rândul elevilor a unei alimentaţii sănătoase, bazate pe consumul de lapte şi produse lactate. Cu acest prilej, elevii au primit diplome şi un ”pachet de rechizite” pentru fiecare participant precum şi produse lactate (kefir) necesare activităţii de degustare. Consiliul Judeţean Dâmboviţa îşi propune să încurajeze şi pe viitor implicarea cât mai multor şcoli din judeţ în activităţi de acest fel”, se arată într-un comunicat al CJ Dâmboviţa.
 
Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa.
  

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii