Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

G. Boriga: „În fiecare zi se asfaltează câte o stradă. Se lucrează şi sâmbăta şi duminica”

0
7 Apr 2014 22:43:40
Autor: Corina Slămnoiu
Boriga: "În acest moment, se lucrează pe opt străzi, iar în micro VI, în alte nouă puncte"
Boriga: "În acest moment, se lucrează pe opt străzi, iar în micro VI, în alte nouă puncte"

Lucrările de reabilitare a Târgoviştei sunt în toi. Toată conducerea primăriei Târgovişte, în frunte cu primarul Gabriel Boriga, a fost astăzi pe teren, pentru a inspecta lucrările la PIDU B, zona Micro XI, acolo unde s-a asfaltat strda Vasile Blendea. ""Se asfaltează câte o stradă pe zi", a declarat edilul.


"Este o stradă care arăta l afel ca celelalte, acum, se toarnă primul strat de asfalt, după ce au fost introduse reţelele apă, capace de canal, de asemenea, trotuarele, bordurile au fost refăcute, s-au creat noi locuri de parcare. Va urma şi stratul al doilea. Am venit aici pentru a se vedea că se lucrează şi că fiecare stradă va fi reabilitată. Vom face o infrastructură care să dureze 20-25 de ani. Aşadar, astăzi, se asfaltează pe Vasile Blendea, aproximativ doi kilometri, iar până la sfârşitul zilei se vor termina lucrările. În fiecare zi se asfaltează câte o stradă, aşa că fac apel la cetăţeni să aibă răbdare, pentru că este necesar ca suprafeţele să fie înainte pregătite. Nu vreau să ne grăbim la un astfel de proiect. În acest moment, se lucrează pe opt străzi, iar în micro VI, în alte nouă puncte. Mai ales că se lucrează şi sâmbăta şi duminica.", a declarat edilul Târgoviştei.

 
"Lucrările sunt de calitate şi nu vor apărea probleme pe parcurs. Mai durează puţin şi se vor reface şi parcările, astfel că Sărbătorile Pascale ne vor găsi în condiţii mult mai bune", a subliniat viceprimarul Ciprian Prisăcaru.
 
La rândul său, city managerul Gabriel Cioacă a explicat că "înainte de a fi curat, se face mizerie sau altfel spus când vrei să faci omletă, mai spargi şi ouă. Oricum nu este singura stradă ce va fi reabilitată şi trebuie să se ştie că pentru a lucra avem nevoie înţelegerea cetăţenilor".
 
Termenul de finalizare a lucrărilor este de 18 luni.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările