Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

Google adaugă o nouă funcţie de grupare a filelor în Chrome. Cum se foloseşte

0
23 May 2020 04:15:01
Autor: Corina Slămnoiu
Google Chrome
Google Chrome

Google adaugă o nouă funcţie de grupare a filelor la Chrome. Anunţul a fost săptămâna trecută de gigantul IT, iar specialiştii văd schimbarea cu ochi buni. Spun că, în acest fel, utilizatorii de Chrome îşi vor putea organiza mai bine treaba.

Funcţia este disponibilă în ultima versiune Chrome Beta şi va fi promovată pe larg în versiunile desktop. iar implementarea grupării de file arată destul de inteligent, potrivit theverge.com. 
 
Puteţi crea un grup făcând clic dreapta pe o filă şi atribuindu-i un nume şi o culoare personalizată, apoi, culorea respectivă se va vedea sub toate filele incluse în grup. 
 
De asemenea, puteţi muta filele de la grup la grup dacă doriţi să schimbaţi modul în care sunt organizate. 
 
Grupurile de file au devenit active în mod implicit odată cu lansarea Chrome 83 pe 19 mai 2020, iar procesul se va activa la toţi utilizatorii, dar nu în acelaşi timp. 
 

Cum să activaţi grupuri de file în Chrome 
 
Pentru a vedea dacă grupurile de file sunt deja activate în Chrome, faceţi clic dreapta pe fila browserului şi căutaţi opţiunea „Adăugare la grup nou”. 
 
Pentru a activa Grupuri de file, deschideţi o nouă filă a browserului Chrome, introduceţi „chrome://flags”în bara de adrese, apoi apăsaţi tasta Enter. 
 
Add tabs to an already existing group just as quickly.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările