Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

Haidook Summer Fest, eveniment ecvestru de amploare, în weekend, la poalele Muntelui Leaota FOTO

0
29 Jul 2021 16:07:10
Autor: Corina Slămnoiu
Haidook Summer Fest. FOTO: Facebook
Haidook Summer Fest. FOTO: Facebook

Haidook Summer Fest a ajuns la cea de-a cincea ediţie. În perioada 31 iulie-1 august îndrăgitul eveniment cu şi despre cai, care se adresează întregii familii, este numai bun pentru activităţi în aer liber, distracţie şi mâncare bună.

Ediţia care va avea loc în acest sfârşit de săptămână pune accent pe interacţiunea cu publicul, iar cei care aleg să iasă din case, pot lua parte la atiere de olărit, atelier de pielărie, tragere cu arme airsoft în poligon şi plimbare cu trăsura trasă de ponei.
 
„În fiecare zi a festivalului vom avea parte de lenevit pe baloţi de paie, ateliere pentru copii. Bineînţeles, nu vor lipsi nici ceaunele cu mâncare aburindă şi băuturile reci. Pe măsură ce avem noutăţi le vom posta aici pe Facebook. Ştim că sunteţi nerăbdători să vă dezvăluim programul pe zile şi să ştiţi că de îndată ce îl vom definitiva îl vom adauga atât aici în eveniment, cât şi pe pagina de Facebook pentru a fi cât mai vizibil pentru toţi haidoocii care vor să participe în acest an la festival. Festivalul este dedicat atât iubitorilor de cai, familiilor cu copii cât şi tuturor celor aflaţi în căutare de activităţi în natură. Vă aşteptăm să petrecem împreună acest weekend din vacanţa de vară”, este anunţul organizatorilor, pe Facebook.
 


 
„Ne-a fost dor să organizăm o nouă ediţie Haidook, aşa că anul acesta ne întâlnim să îi arătăm Micului Haidook ce înseamnă să fii liber, să te bucuri de cai, de natură şi de cei dragi. Este o ediţie pentru întreaga familie, care celebrează faptul că indiferent de condiţii avem puterea să mergem mai departe, mai înţelepţi. Haidook 2021 este un eveniment de două zile care ne impune o serie de reguli de siguranţă, dar cel mai important lucru este că ne putem întâlni şi ne putem bucura de prieteni, familie şi cai”, afirmă Ionuţ Popescu, reprezentant al Asociaţiei Ride Wild Carpathia.
 
Invitatul special al acestei ediţii este cunoscutul actor Denis Ştefan. Mare iubitor de cai şi prieten al evenimentului, Denis va face, în premieră la Haidook,  sesiuni de deburaj – pregătire a cailor tineri pentru călărie şi/sau tracţiune. Pentru a face aceste demonstraţii de îmblânzire a cailor tineri, Denis a cerut ajutorul comunităţii, pentru a-i pune la dispoziţie  cel puţin un cal pe care nu s-a pus şaua şi încă neînvăţat cu hamul.
 

Actorul Denis Ştefan, la Haidook Summer Fest. FOTO: Facebook
 

CUM SE AJUNGE LA EVENIMENT

Evenimentul are loc în „Vârf la in” din comuna Runcu, judeţul Dâmboviţa, la poalele Munţilor Leoata:
 
-120 km faţă de Bucureşti şi Piteşti
-37 km faţă de Târgovişte
-85 km faţă de Braşov
-87 km faţă de Ploieşti
-40 km faţă de Sinaia
 
Accesul este gratuit, totul se desfăşoara în aer liber.
 

PE ACEEAŞI TEMĂ:

VIDEO Sincron perfect între dresorii din Runcu şi caii lor, la Haidook Summer Fest
 
FOTO VIDEO Spectacol, adrenalină, relaxare, creativitate şi mişcare în aer liber, la Haidook Summer Fest 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările