Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

Idilă sfârşită în chinuri pentru cuplul de homosexuali care a făcut vâlvă în Anglia şi România: „Mi-a dat bine, pe săturate“

43
25 Sep 2017 15:16:13
Autor: Corina Slămnoiu
Florinel spune că relaţia lor a fost mai tot timpul tensionată şi că Philip Clements era şi gelos, dar şi violent
Florinel spune că relaţia lor a fost mai tot timpul tensionată şi că Philip Clements era şi gelos, dar şi violent

După doi ani fericiţi în care presa mondenă a fost la picioarele lor, Florin Marin, un tânăr de 24 de ani originar din comuna dâmboviţeană Vişina, şi Philip Clements, un cleric pensionat din Biserica Anglicană în vârstă de 78 de ani, şi-au spus adio.

Chiar dacă recunoştea că este topit după cei în vârstă, Florinel spune că el a luat această decizie după bătrânul l-a altoit în căminul conjugal.
 
“Am terminat relaţia pentru că a dat în mine. Nu mă lasă de doi ani de zile să dorm. Mi-au sărit dracii pe el. Mi-a tras una în spate şi două palme peste faţă. Când am văzut asta, i-am spus că s-a terminat. Eu am spus mereu că ne certăm, dar chiar aşa, la 79 de ani să dai în mine? Eu nu l-am lovit, pentru că la o adică, poliţia îl credea pe el, nu pe mine. Mi-a dat bine, pe săturate, şi-a descărcat nervii pe mine. Nu am vânătăi şi nici nu am fost la Poliţie să depun plângere. El a plecat în Anglia. Încă suntem căsătoriţi în acte. Suntem prieteni şi atât. De când a plecat nu am mai vorbit”, ne-a spus Florin Marin.
 

“Eu îl mai loveam în somn, el se răzbuna dimineaţa pe mine”

Florinel spune că relaţia lor a fost mai tot timpul tensionată şi că Philip Clements era şi gelos, dar şi violent. 
 
“Eu am problemă în somn, dorm urât şi probabil că l-am mai lovit fără să vreau. Îmi tot reproşa treaba asta, dar nu o făceam cu intenţie. El mi-a dat treaz. I-am spus că dacă vrea să mai stea cu mine în casă, foarte bine, nu îl dădeam afară din casă. El a plecat de bunăvoie şi nesilit de nimeni. Nu vrea să divorţăm. Şi-a cerut scuze, s-a pus în genunchi în faţa mea la o săptămână de la faza cu bătaia şi nu am vrut să mai aud de nimic”.
 

Nu vrea români. „Ce să fac cu ei?”

Casa în care au locuit cei doi este pe numele tânărului. Acesta declară că are şi ceva bani puşi deoparte cu care vrea să înceapă o nouă relaţie.
 

“Eu vreau să plec în afară, nu ştiu în ce ţară, dar vreau să plec. Anglia este exclusă, la fel şi un viitor împreună cu el. Casa e pe numele meu. Vreau să îmi găsesc o nouă iubire. Străin vreau! Cu românii ce să fac? Momentan nu mai am nicio activitate. M-a nenorocit ăsta bătrânu”, adaugă Florinel.

PE ACEEAŞI TEMĂ: 

Povestea românului care pleacă în Anglia să se însoare cu un preot de 78 de ani. „În România nu se acceptă o relaţie ca a noastră, dar e ţara plină de cupluri gay“ 
 
Un tânăr român, în atenţia presei londoneze după ce a decis să se căsătorească cu un preot de 78 de ani
 
Probleme în paradis pentru cuplul gay format dintr-un român de 24 de ani şi un fost preot britanic de 78 de ani
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

43 Comentarii

Herut Iona
25.09.2017, 15:55:17

Cine zicea că : Dumnezeu nu doarme? Ce mizerii suntem obligați să citim într-un ziar care, ce să-ți zic, se autoproclamă : central!

+19 (23 voturi)
Popescu Ion4
25.09.2017, 16:54:11

Comentariu considerat abuziv.

Radu Mircea
25.09.2017, 17:29:27

# Herut lona Cind sa mai doarma bietu' dumnezeu , daca in '' Gradina Maicii Domnului '' numa' in anu' trecut au fost abandonati de parintii lor traditionali 10.000 de copii . Si parintii lor nu erau niste gay pacatosi si nenorociti , ci crestini ortodocsi cu crucea in sin si-n frunte , pupangii de mortaciuni . Chiar asa lonutzule , cine te obliga sa citesti ziaru' ??? Dracu' ??? ... hi hi hi hi hi .....

-10 (22 voturi)
irma ghedon
25.09.2017, 16:06:42

S-a fasait si mult mediatizata poveste a acestor doi porumbei ce voiau sa schimbe mentalitatile invechite pe aceste plaiuri mioritice Pai ce facurati mai ? Aveti si voi metehnele intalnite la familia traditionala unde sotii isi altoiesc consoartele ?

+11 (17 voturi)
Bistanescu Cocurean
25.09.2017, 17:25:14

I-a dat bine de s-a săturat ? Păi nu d-aia s-a dus acolo ? Aşadar românaşul era "muierea" -partea cu rozeta .

+6 (12 voturi)

Vezi toate comentariile (43)