Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

Iulian Vladu spune că mita electorală în comunele conduse de primari PSD a început

0
17 Apr 2014 07:31:18
Autor: Corina Slămnoiu
Preşedintele PDL Dâmboviţa a mai spus că  niciun lider al PSD nu a scos un leu din buzunarul propriu
Preşedintele PDL Dâmboviţa a mai spus că  niciun lider al PSD nu a scos un leu din buzunarul propriu

Preşedintele PDL Dâmboviţa, Iulian Vladu, a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că primeşte semnale, din întreg judeţul, cum că "primarii PSD împart pachete cu alimente în comunităţile lor".

 
"Se profită de această perioadă, pre-electorală, pentru a se da mită electorală oamenilor, fără a fi pedepsiţi de lege, ceea ce este un fapt profund imoral, cu atât mai mult cu cât, anul trecut, nu i-am văzut pe aceşti oameni împărţind alimente. Cetăţenii judeţului Dâmboviţa trebuie să ştie că aceste pachete electorale sunt plătite din banii lor, din taxele şi impozitele care i-au sugrumat şi de aceea au tot dreptul să le ia şi să nu se simtă obligaţi faţă de niciun partid politic", a spus Vladu.
 
Preşedintele PDL Dâmboviţa a mai spus că  niciun lider al PSD nu a scos un leu din buzunarul propriu şi "este josnic să faci campanie electorală pe sărăcia oamenilor, pe taxele şi impozitele lor".
 
"Mă întreb de ce Prefectura nu reacţionează – aşa cum făcea anterior – pe aceste iniţiative pesediste de mituire a electoratului, pe bani publici", a încheiat deputatul.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii