Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

Lucrările de reabilitare şi extindere a infrastructurii de apă şi apă uzată din Dâmboviţa, deblocate

0
15 Apr 2014 08:01:13
Autor: Corina Slămnoiu
În prezent, s-a reuşit deblocarea unuia dintre cele două proiecte aflate în întârziere mare şi cu risc de neimplementare
În prezent, s-a reuşit deblocarea unuia dintre cele două proiecte aflate în întârziere mare şi cu risc de neimplementare

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, s-a întâlnit marţi, la sediul forului administrativ judeţean cu toţi factorii implicaţi în derularea proiectului ”Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Dâmboviţa”.


Proiectul se derulează prin Programul Operaţional Sectorial (POS) 1 Mediu, beneficiarul investiţiei fiind SC Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa SA.
Au fost prezenţi reprezentanţi ai Companiei de Apă Târgovişte, reprezentanţii consultantului şi societăţilor comerciale care au lucrări în derulare.
 
Din discuţii, a reieşit faptul că sunt întârzieri şi probleme în modul în care Compania de Apă, constructorii, consultanţii şi Ministerul Mediului, prin autoritatea de implementare a proiectului, relaţionează. 
 
În prezent, s-a reuşit deblocarea unuia dintre cele două proiecte aflate în întârziere mare şi cu risc de neimplementare. Este vorba despre zona Găeşti, unde vineri, 18 aprilie, la sediul primăriei oraşului, se va semna contractul Reabilitarea şi extinderea reţelelor de apă şi canalizare Găeşti.
 
De asemenea, urmează ca, în maxim 10 zile, să se demareze procedurile de achiziţie publică pentru proiectul Reabilitarea şi extinderea reţelelor de apă şi canalizare Titu, iar la începutul lunii iulie 2014 să fie semnat contractul de lucrări.
 
"Facem precizarea că singurele proiecte care nu vor fi finalizate în acest an sunt cele de la Titu şi Găeşti", a declarat Ţuţuianu.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările