Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

Măsuri speciale la Primăria Moreni, după ce o funcţionară a fost confirmată cu noul coronavirus

0
4 Jun 2020 09:41:07
Autor: Corina Slămnoiu

Primăria Moreni, jud. Dâmboviţa, a recurs la măsuri speciale de igienă, după ce o funcţionară a fost confirmată cu noul coronavirus. Femeia a fost internată la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

Potrivit legislaţiei în vigoare, Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa a demarat ancheta epidemiologică, totodată izolând la domiciliu toate persoanele cu care femeia a intrat în contact.
 
În conformitate cu normele în vigoare, DSP Dâmboviţa a demarat ancheta epidemiologică şi a dispus pentru toţi contacţii izolare la domiciliu.
 
,,Din păcate, vă pot confirma infectarea unei angajate a Primăriei Moreni cu COVID-19. Din momentul în care rezultatul testului a fost pozitiv, s-a făcut izolarea la domiciliu a contacţilor şi am dispus noi măsuri necesare pentru asigurarea protecţiei şi siguranţei tuturor salariaţilor – pe lângă cele luate până acum. În acest sens, se efectuează o nouă dezinfecţie cu biocide a întregii clădiri a instituţiei, precum şi a spaţiilor adiacente. De asemenea, în privinţa siguranţei sanitare a cetăţenilor care vin la instituţia noastră pentru rezolvarea diverselor probleme măsurile luate sunt respectate fără nicio excepţie: mască de protecţie, măsurarea temperaturii, dezinfecţia mâinilor, circuite separate de intrare şi ieşire, distanţare socială. Fac încă o dată un apel la calm, responsabilitate şi la respectarea integrală a tuturor măsurilor de siguranţă şi protecţie dispuse de autorităţi. Numai astfel putem trece cu bine de această perioadă nedorită”, precizează primarul municipiului Moreni, Constantin Dinu.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii