Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

O nouă ediţie a Colocviului Internaţional „Latinitate - romanitate - românitate”, la UVT

0
24 May 2019 07:30:43
Autor: Corina Slămnoiu

În perioada 24-28 mai 2019 are loc cea de-a XVIII-a ediţie a Colocviului Internaţional „Latinitate - romanitate - românitate”. An de an, în luna mai, la Târgovişte se reunesc nume importante ale lingvisticii româneşti şi europene.

Universitatea ”Valahia” din Târgovişte, alături de Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, în calitate de organizatori, îşi propun invitarea unor personalităţi de marcă a lumii ştiinţifice româneşti, care să susţină prelegeri şi, în felul acesta, să pună pe harta lumii ştiinţifice oraşul Târgovişte.
 
Evenimentul reprezintă o bună ocazie de reuniune a unor cercetători şi cadre didactice din numeroase centre universitare din ţară, dar şi din străinătate, sub egida Universităţii ”Valahia” din Târgovişte, Uniunii Latine din România, filiala Dâmboviţa şi a Consiliului Judeţan Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa.
 
Deschiderea festivă a ediţiei actuale va avea loc vineri, 24 mai 2019, la ora 16,00, în Campus, Corp B, Amfiteatrul ”Paraschiv Vagu”, parter, moderator: prof. univ. dr. Petre Gheorghe Bârlea.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii