Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

O paradă militară, două standarde de siguranţă: acces liber în mulţime, certificat verde în zona oficială

0
30 Nov 2021 13:54:04
Autor: Corina Slămnoiu

Manifestările dedicate Zilei Naţionale a Românei vor avea loc, la Târgovişte, fără restricţii suplimentare pentru publicul larg, dar cu obligaţia de a avea certificat verde în zona oficială. Ceremonia va începe miercuri la ora 11.00 şi se va desfăşura în Piaţa Tricolorului.

Ceremonia militară şi religioasă de Ziua Naţională a României va fi organizată la Târgovişte cu participarea a cel mult 200 de persoane, iar accesul se va face în baza certificatului verde – potrivit Hotărârii CNSU Nr. 105 din 19 noiembrie 2021.
 
„Pentru a răspunde în mod unitar întrebărilor târgoviştenilor, deşi nu administraţia locală organizează ceremoniile dedicate Zilei Naţionale a României, precizez că ceremonia va începe mâine, ora 11.00 şi se va desfăşura în Piaţa Tricolorului. Există şi un moment al defilării trupelor, la ora 11.50. Certificatul verde este necesar exclusiv în asşa-numita zonă oficială, nu şi pentru public”, a precizat primarul Cristian Stan.
 
Pe de altă parte, chiar dacă incidenţa infectărilor a scăzut mult în toate localităţile, la nivelul tuturor unităţilor administrativ-teritoriale din judeţul Dâmboviţa este obligatorie purtarea măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, în toate spaţiile publice închise şi deschise, precum şi la locul de muncă şi în mijloacele de transport în comun, în condiţiile stabilite prin Ordinul comun al ministrului sănătăţii şi ministrului afacerilor interne nr. 2.282/156/2021, cu mofificările şi completările ulterioare.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Poliţiştii ameninţă cu proteste de 1 decembrie. Sindicatul Europol: „Nu mai acceptăm să îndeplinim sarcini pe care nu le avem în fişa postului”
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările