Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

Oferta educaţională a Facultăţii de Teologie din Târgovişte

1
25 May 2020 15:01:55
Autor: Corina Slămnoiu

Facultatea de Teologie Ortodoxă şi Ştiinţele Educaţiei a Universităţii „Valahia” din Târgovişte a stabilit oferta educaţională pentru următorul an universitar, studii universitare de licenţă.

Astfel, la domeniul Teologie, specializarea Teologie Ortodoxă Pastorală, durata de studiu 4 ani, forma de învăţământ de zi, există 40 locuri buget şi 40 locuri cu taxă.
 
Domeniul Ştiinţe ale educaţiei, specializarea Pedagogia Învăţământului Primar şi Preşcolar, durata de studiu 3 ani, forma de învăţământ de zi are 32 locuri buget şi 38 locuri cu taxă.
 
Admiterea se organizează în două sesiuni de examen, care vor avea loc în lunile iulie şi septembrie. Calendarul de admitere, actele necesare pentru înscriere, detalii despre modul de desfăşurare a probelor de concurs, despre criterii de admitere şi despre criterii de departajare, vor fi afişate pe site-ul Facultăţii: ftose.valahia.ro. Precizăm că la specializarea Teologie Ortodoxă Pastorală studiază viitorii clerici care vor sluji Altarul Bisericii strămoşeşti şi viitorii profesori care vor preda Religie în învăţământul preuniversitar. Specializarea Pedagogia Învăţământului Primar şi Preşcolar asigură formarea iniţială şi continuă a cadrelor didactice din învăţământul primar şi preşcolar, dar şi personal specializat în cercetarea din domeniul ştiinţelor educaţiei. Totodată, specializarea oferă programe de pregătire şi consultaţii pentru definitivarea în învăţământul primar şi preşcolar şi obţinerea gradelor didactice II şi I”, se arată într-un comunicat al Arhiepiscopiei Târgovişte.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Carmen Florea
25.05.2020, 16:39:21

... foarte frumos, numai ca acum cine preia educatia dupa ce preaeducatorul de Husi Barladeanu a fost arestat? ... sau are balta peste ... ... handralai buni de tras la plug, trandavesc o viata, pandind cutia milei cu ochii dati peste cap de evlavie ...