Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

Olimpiada Naţională de Religie, organizată la Arhiepiscopia Târgovişte

1
4 Mar 2014 07:24:43
Autor: Corina Slămnoiu
Olimpiada Naţională de Religie, organizată la Arhiepiscopia Târgovişte
Olimpiada Naţională de Religie, organizată la Arhiepiscopia Târgovişte

În weekendul ce tocmai a trecut, la Seminarul Teologic Sf. Ioan Gură de Aur din Târgovişte, s-a desfăşurat Olimpiada Naţională de Religie, faza judeţeană, la care au participat 31 de elevi din clasele VII-XII.


"Cu această ocazie s-a desfăşurat şi concursul inter-judeţean de religie pentru elevii din clasele a V-a şi a VI-a, care, conform legii, nu sunt cuprinşi în organizarea olimpiadei, la el participând un număr de 15 elevi. Precizăm că, în faza preliminară, pe cele 9 centre metodice, au participat 250 de elevi aparţinând sistemului public educaţional al judeţului Dâmboviţa. În urma evaluării, s-au calificat, la etapa naţională, care se va desfăşura în săptămâna intitulată “Să ştii mai mult, să fii mai bun!”, următorii elevi: Teodora PODEANU, de la Şcoala Gimnazială  ”Elena Donici Cantacuzino” din Pucioasa, Ioana TOMESCU, de la  Şcoala Gimnazială din Runcu, Claudia DINU, de la Colegiul Naţional ”Vladimir Streinu” din oraşul  Găieşti, Alexandra Florina OLIC, de la Colegiul Naţional ”Ienăchiţă Văcărescu” din Municipiul Târgovişte.", a declarat pr. Marian Puiescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Târgovişte.
    
De asemenea, trei elevi s-au calificat la faza naţională a Olimpiadei, pentru seminariile teologice, care se va desfăşura în "Săptămâna Luminată".
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Aleea Construcciones
7.03.2014, 21:10:49

LA ASA CEVA CHIAR CA NU MA ASTEPTAM