Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

Paraschiv a început cu dreptul „oficialele” la Flacăra Moreni. "Îi felicit pe băieţi"

0
17 Mar 2014 08:05:04
Autor: Corina Slămnoiu
Flacăra Moreni a început cât se poate de bine partea secundă a campionatului
Flacăra Moreni a început cât se poate de bine partea secundă a campionatului

Flacăra Moreni a început cât se poate de bine partea secundă a campionatului. Într-o dispută cu Voinţa Crevedia, echipa lui Gabriel Paraschiv s-a comportat la înălţime şi a obţinut o victorie mai mult decât categorică.


Noua „grădiniţă” a Moreniului şi-a arătat din plin „colţii” în prima parte a jocului, când a reuşit să marcheze de patru ori şi să depăşească la toate nivelurile adversarul. Primul succes al Moreniului, cu „Pară” manager general, a venit în urma reuşitelor semnate de B. Negrea (2), Acasandrei şi Vişan, la capătul unor faze desprinse din abecedarul fotbalului. Singurul lucru care a umbrit succesul echipei de pe Cricov în startul returului a fost întreruperea meciului în minutul 85, pentru că Voinţa Crevedia a rămas în doar şase jucători pe gazon. Conducerea tehnică de la Flacăra a lăsat de înţeles că acest lucru s-a produs din cauza amatorismului de care dat dovadă formaţia din sudul judeţului. 
 
„Oprirea meciului cu cinci minute mai devreme a apărut din simplul motiv a nivelului de joc de care a dat dovadă adversarul. Acest fapt nu a simplificat cu nimic performanţa obţinută de echipa mea. Flacăra a obţinut în acest meci o victorie clară, după ce a folosit în acest meci numai puţin de şase juniori. Mai avem şi noi multe lucruri de pus la punct, atâta timp cât echipa a scăzut pe neaşteptate ritmul de joc în actul secund. Sunt bucuros că am început returul cu dreptul. Am făcut o primă repriză foarte bună, dar în schimb am decăzut în cea de-a doua. În mare parte sunt mulţumit de jocul băieţilor, fapt care mă face să-i felicit pentru victoria obţinută. Tot pe această cale le atrag atenţia să nu se culce pe o ureche după această victorie şi trebuie să ţină cont că până la urmă au câştigat doar trei puncte. Despre arbitraj nu o să comentez niciodată, nici când acesta va fi în favoarea sau în dafavoarea noastră. Acest lucru nu mă priveşte pe mine. Treaba mea e să antrenez cât mai bine echipa, să nu fac greşeli tactice şi să găsesc cea mai bună formulă de joc înaintea fiecărui meci. Nu am nimic de spus despre arbitraj, deoarece am încredere că arbitrii îşi fac treaba aşa cum consideră ei de cuviinţă. Pe de altă parte, am impresia că suntem singura ţară în care se pune o mare presiune pe arbitri. Eu sunt de părere că fiecare echipă, antrenor sau jucător trebuie să lase cavalerii fluierului în pace şi să-şi vadă de problemele lor interne”, a declarat Gabriel Paraschiv pentru sportdambovitean.ro.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii