Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

Petrecere în pandemie, spartă de Poliţie. 14 persoane, amendate. Organizatorul petrecerii a păţit-o cel mai rău

0
19 Apr 2021 11:10:14
Autor: Corina Slămnoiu

Poliţiştii au împărţit amenzi în stânga şi în dreapta la o petrecere privată organizată în comuna dâmboviţeană Tătărani, sat Gheboieni, în incinta unei societăţi comerciale.

„Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe rază localităţii Gheboaia, se desfăşoară un eveniment privat. Au fost identificate 14 persoane, în incinta unei societăţi comerciale, care participau la o petrecere. Organizatorul evenimentului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, iar celelalte persoane cu amendă, în cuantum de 2.500 de lei, fiecare”, a precizt IPJ Dâmboviţa.
 
Politistii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au continuat acţiunile, în sistem integrat, sub autoritatea Instituţiei Prefectului Judeţului Dâmboviţa,  alături de jandarmi, poliţişti locali, pompieri şi reprezentanţi de la Direcţia de Sănătate Publica şi Direcţia Sanitara Veterinara  şi pentru Siguranţa Alimentelor Dambovita, pentru a verifica respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în scopul prevenirii răspândirii COVID-19.
 
„În ultimele 24 de ore au fost organizate 32 de acţiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 1.494 de persoane.  Au fost controlate 99 de societăţi comerciale/ persoane fizice autorizate, 68 de terase, restaurante, fastfood-uri, hoteluri şi 165 de  mijloace de transport. Echipele de control au depistat şi sancţionat 100 de persoane care nu au respectat prevederile impuse prin Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Scopul acţiunilor desfăşurate este acela de a-i determina pe toţi cetăţenii să conştientizeze necesitatea respectării normelor sanitare pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu COVID-19”, a mai precizat IPJ Dâmboviţa.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările