Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

Prima probă scrisă din cadrul examenului de Bacalaureat. 3.062 de candidaţi prezenţi în Dâmboviţa

0
23 Jun 2020 15:57:18
Autor: Corina Slămnoiu

Marţi, 22 iunie, s-a desfăşurat prima probă scrisă a examenului de Bacalaureat, cea de Limba şi literatura română. În judeţul Dâmboviţa au fost prezenţi 3.062 candidaţi, iar 81 nu s-au prezentat la examen. Niciun candidat nu a avut temperatura peste 37.3 grade Celsius şi nu au fost înregistrate tentative de fraudă.

Primele rezultate vor fi afişate marţi, 30 iunie, până în ora 12.00. 
 
„În conformitate cu prevederile art.5 şi ale art.6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor - RGPD), precum şi cu solicitarea Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, Ministerul Educaţiei şi Cercetării va publica rezultatele elevilor obţinute în urma susţinerii examenelor naţionale cu anonimizarea numelui şi a prenumelui”, se arată într-un comunicat al ISJ Dâmboviţa.
 
Contestaţiile pot fi depuse atât în format fizic, cât şi electronic, în zilele de 30 iunie, în intervalul orar 16:00 - 19:00 şi pe data de 01 iulie, în intervalul orar 8:00 - 12:00. 
 
În acest caz, al depunerii contestaţiilor, candidaţii completează, semnează şi depun/transmit electronic şi o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Pentru candidaţii minori, declaraţia-tip este semnată şi de către părinţii/reprezentanţii legali ai acestora.
 
Rezultatele finale vor fi anunţate duminică, 05 iulie.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările