Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

Curtea Domnească marchează 70 de ani de la deschiderea primului muzeu din Târgovişte, printr-un salon de fotografie

0
18 Feb 2014 09:42:04
Autor: Corina Slămnoiu
Evenimentul este organizat în parteneriat cu Asociaţia EUROFOTOART – Oradea şi Grupul Fotografic GFT - 2011 Târgovişte
Evenimentul este organizat în parteneriat cu Asociaţia EUROFOTOART – Oradea şi Grupul Fotografic GFT - 2011 Târgovişte

Pentru a marca cei 70 de ani de la deschiderea primului muzeu din Târgovişte, şi anume Galeriile Stelea, care adăpostesc astăzi Muzeul Evoluţiei Omului şi Tehnologiei în Paleolitic, Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte găzduieşte în perioada 14 – 28 februarie 2014 “Salonul Internaţional de Fotografie”.


Evenimentul este organizat în parteneriat cu Asociaţia EUROFOTOART – Oradea şi Grupul Fotografic GFT - 2011 Târgovişte.
 
Expoziţia are menirea de a prezenta şi populariza arta fotografică şi cuprinde aproximativ 70 de lucrări, temele abordate fiind diferite tocmai de aceea fotografiile prezentate se adresează unui număr cât mai mare de iubitori ai artei fotografice. 
 
“G.F.T. – 2011” – Grupul Fotografic Târgovişte , afiliat la Asociaţia Artiştilor Fotografi în România a fost înfiinţat în anul 2011, de către prof. Ion Mărculescu. Acesta este şi  fondator al Editurii PANDORA – M, pe care o conduce între anii 1994 – 2008, iar ca scriitor a publicat şapte romane şi patru miniantologii de proverbe, maxime şi cugetări.
 
Orientarea spre fotografie artistică a a început din anul 1966 şi l-a condus să participe la numeroase expoziţii, saloane şi concursuri de  fotografie artistică în ţară şi străinătate. În anul 1986, a câştigat două medalii de aur la un Salon Internaţional de Artă Fotografică din Spania, iar în 2010 a câştigat, la acelaşi Salon - două mari premii: medalia Salonului şi Trofeul Olimpic, cu fotografie sportivă.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările