Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

Târgovişte va avea patru staţii electrice de reîncarcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in

0
3 Jun 2020 15:09:58
Autor: Corina Slămnoiu

Municipiul Târgovişte va avea patru staţii electrice de reîncarcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in. Anunţul a fost făcut de primarul Cristian Stan.

Edilul a anunţat că a semnat contractul de achiziţie publică de produse privind furnizarea, montarea, instalarea şi punerea în funcţiune a celor patru  staţii de reîncarcare cu putere înaltă în curent continuu 50 kw, aferente obiectivului: „Dezvoltarea infrastructurii de alimentare a autovehiculelor cu energie electrica prin achizitia a 4 statii de reincarcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in”!
 
Târgovişte este singurul municipiu care a reuşit să obţină finanţare nerambursabilă pentru o asemenea investiţie. 
În cadrul proiectului, care are o valoare de 630.000 lei, se vor construi la Târgovişte staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în patru puncte ale municipiului. 
 
Cele 4 staţii de reîncarcare pentru vehicule electrice vor fi montate în următoarele locaţii: strada Ialomiţei (în vecinătatea Complexului Turistic de Nataţie), parcarea de lângă Piaţa Bărăţiei, strada Justiţiei (lângă Casa Armatei şi stadion), parcarea de lângă BRD (vis-a-vis de Biblioteca Judeţeană), cu precizarea că infrastructura de alimentare cu energie electrica este deja executată.
 
Staţiile au o capacitate de minim 2 încărcări/oră/staţie de încărcare şi vor fi livrate şi montate în cel mult 60 de zile", a explicat edilul.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările