Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

Târgoviştenii sunt invitaţi "să se dezlănţuie" la videochat

0
17 Sep 2010 11:39:02
Autor: adevarul

Cuplurile, dar şi persoanele singure, pot câştiga între 1000 şi 3000 de dolari. Tot ce trebuie să facă acestea este să-i mulţumească pe străini cu un show la webcam.

Videochat-ul, un nou loc de muncă pentru tinerii târgovişteni. Pe piaţa locală de muncă nu se găsesc prea multe locuri unde tinerii să lucreze şi, mai ales, să fie răsplătiţi pe măsură, însă pe stâlpii din oraş au apărut afişe cu o nouă oportunitate de a face bani. Se caută fete şi băieţi pentru videochat. Astfel, în schimbul unui show la webcam, fetele şi cuplurile pot câştiga sume de bani cuprinse între 1000 şi 3000 de dolari pe lună. Singurele condiţii cerute de angajator sunt ca persoanele doritoare să aibă peste 18 ani, un aspect fizic plăcut şi să cunoască limba engleză. În general, fetele se dezbracă în faţa webcam-ului pentru străini, care plătesc sume mari de bani pentru a le fi împlinite fanteziile.
„Pe mine mă interesează doar cuplurile. Se poate şi single, dar nu la studio, ci acasă. Dacă se lucrează de la studio, comisionul este de 50%, iar de acasă este de 70%. Dacă lucrezi singur, mai ales ca băiat, nu prea o să iasă bani, cuplurile reprezintă un avantaj”, spune administratorul unui studio de videochat din Târgovişte.

Bani mulţi făcuţi uşor

O lenjerie intimă atrăgătoare, „jucării” şi mult curaj, astea sunt ingredientele pentru a-l determina pe client să te plătească bine. Cei ce participă la show-urile de videochat nu trebuie să se îngrijoreze că vor fi văzuţi de prieteni sau cunoştinţe, asta pentru că pot cere să se blocheze intrarea pe videochat, în privat, a utilizatorilor din România.
„Trebuie să faci tot ce îţi cere clientul dacă vrei să câştigi mulţi bani. Eu făceam 300 de euro pe săptămână, însă altele fac mult mai mult. Depinde de tine, cât de mult te implici şi dacă eşti dispusă să pierzi nopţile în faţa webcam-ului”, mărturiseşte Cristina, care s-a căsătorit recent cu un australian, pe care l-a cunoscut prin intermediul videochat-ului.
Pentru că nu au altă alternativă, tot mai multe fete sunt dispuse să se angajeze la un studio de videochat, asta şi pentru că, spun ele, se câştigă bani mulţi uşor, fără un efort prea mare. „Lucrezi cât vrei şi când vrei. În plus, mai iei şi mulţi bani. Dacă eşti curajoasa atunci de ce să nu o faci şi pe asta? Mă gândesc şi eu serios să mă apuc de videochat, asta ar rezolva probleme financiare şi lipsa unui loc de muncă decent”, spune Ioana Voinea, de 24 de ani.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările