Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

Un băiat şi o fată s-au snopit în bătaie la o şcoală din Târgovişte. Ce măsuri vor fi luate VIDEO

6
13 Oct 2021 19:09:58
Autor: Corina Slămnoiu

Un incident deosebit de grav s-a petrecut într-o şcoală din Târgovişte. Un băiat şi o fată s-au luat la bătaie pe holurile şcolii, sub văzut colegilor, care nu au sărit să îi despartă. Ambii provin din familii dezorganizate, cu părinţi aflaţi în puşcărie.

 
Incidentul s-a petrecut la Şcoala Smaranda Gheorghiu, din Târgovişte, într-o pauză. Un băiat şi o fată s-au luat la bătaie în văzul colegilor, fără care nimeni să intervină. Într-un final, profesorul de serviciu i-a despărţit pe cei doi.
 
„Incidentul a fost regretabil, copiii au fost înainte de a intra la oră. Am avut profesor de serviciu care era în zonă. Era şi domnul gardian. 
 
Domnul învătăţător de la care era unul dintre copii a intervenit imediat, a luat legătura cu părinţii copiilor, care au constatat că nu s-a întâmplat nimic grav. 
 
Ei provin dintr-un mediu în care de obicei aşa se joacă”, ne-a spus Daniela Năstase, director Şcoala Smaranda Gheorghiu.
 
Cazul este anchetat acum şi de Inspectoratul Şcolar. 
„Deocamdată suntem în faza de a analiza situaţia creată azi la şcoala Smaranda Gheorghiu. În funcţie de ce vom afla vom lua măsurile necesare astfel încât şcoala să creeze un mediu sigur pentru elevi şi pentru cadrele didactice. Deocamdată nu putem vorbi de vina cuiva, trebuie să aflăm ce s-a întâmplat cu exactitate. În cazul în care vom constata abateri vom lua măsurile necesare astfel încât, pe viitor, aşa ceva să nu se întâmple”, a declarat Alexandru Mitru, inspector general adjunct al ISJ Dâmboviţa.
 
Ambii copii provin din familii dezorganizate, cu părinţi aflaţi în puşcărie pentru fapte grave. În afară de scăderea notei la purtare, copiii pot fi mutaţi la o altă şcoală, ca măsură disciplinară.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

6 Comentarii

un motan intransigent
13.10.2021, 19:30:35

"Adevarule", daca tot dai un film, macar lasa filmul perfect vizibil! Cine ce castiga prin blurarea adevarului? E ca ascunderea mizeriei sub pres. Finutzilor, suntetzi din ce in ce mai caraghiosi cu pudibonderia asta tip UE!

-6 (18 voturi)
Mikael Ginsberg
13.10.2021, 19:37:59

deci asa arata romania educata a lui kiwi

-14 (22 voturi)
Creier de cristal
13.10.2021, 19:52:56

Au pastrat distanta?...au purtat masca?...parca asa se zice ca sunt masurile in scoli

-16 (22 voturi)
Adevarul supara
13.10.2021, 21:01:54

Prea usor se ajunge acum la ziar si prea aspru sunt etichetati copiii. Pe vremea mea se mai spargea un geam, tabla care era din sticla, ne luam la bataie la fel ca astia, ne bagau profesorii intr-o dirigentie scurta si asta era. Acum, SOCANT, SOSOCANT, imagini ce va afecteaza mirosul, feriti lume.....gazetari de Spiru Herete.

-8 (16 voturi)
Creier de cristal
13.10.2021, 21:44:05

Se intampla foarte des...si eu m-am luat la bataie...uneori am "castigat", alteori m-am ales eu cu vreun ochi vanat...si nu era vreo problema nationala...bine, atunci nu erau filmate si postate pe net...

-16 (22 voturi)

Vezi toate comentariile (6)

Modifică Setările