Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

Un băieţel de aproape doi ani, în stare gravă la spital, după ce s-a tăiat cu un cuţit în timp ce părinţii săi se cinsteau: „I-au ieşit de la buric maţele”

0
14 Mar 2019 21:39:40
Autor: Corina Slămnoiu
Copilul va fi transportat la un spital din Bucureşti pentru investigaţii amănunţite
Copilul va fi transportat la un spital din Bucureşti pentru investigaţii amănunţite

Un băieţel de doar un an şi opt luni a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-a autoaccidentat cu un cuţit în zona abdomenului. Se pare că părinţii săi, care mai au încă doi copii, erau în stare de ebrietate.

Teribilul caz s-a petrecut în comuna dâmboviţeană Bărbuleţu. Băieţelul de aproape doi ani nu era supravegheat de părinţi, care, se pare că erau în stare de ebrietate.
 
„A fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Din primele date se pare că acesta se afla în locuinţă cu mama sa. Se efectueaza cercetari la acest moment. Urmează să se stabilească cu exacitate toate împrejurarile evenimentului”, a precizat IPJ Dâmboviţa.
 
”Am fost prin grădină pe aici şi s-a lovit puţin. S-a pişcat puţin cu cuţitul. Practic s-a jucat. Şi acum copilul este la spital în Bucureşti. Eu eram în grădină şi ea era la lemne. Copilul era prin grădină, s-a jucat cu cuţitul ca un copil, na”, ne-a spus tatăl celui mic, Radu Cornel.
 
 
Plină de sângele copilului şi răvăşită de-adreptul, mama băiatului spune că cel mic avea maţele ieşite din abdomen.
 
”M-am dus să iau lemne şi mi s-a întâmplat un necaz mare. Am băgat cuţitele repede după ce am făcut mâncare şi e tăiat cu cuţitul şi i-au ieşit de aici de la buric maţele”, a spus femeia.
 
Copilul a fost transportat la un spital din Bucureşti pentru investigaţii amănunţite, după ce a fost stabilizat de medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii