Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

Un primar a tras cu pistolul pentru a-i alunga pe hoţi de pe câmpul proprietate personală

1
4 Oct 2018 16:07:35
Autor: Corina Slămnoiu
Poliţia din Butimanu FOTO G.E,
Poliţia din Butimanu FOTO G.E,

Mai multe persoane sunt cercetate de Poliţie în urma unui scandal iscat într-un lan de porumb. Un grup de romi veniţi la furat s-au luat la bătaie cu paznicii terenului, care aparţine primarului comunei Butimanu, Gabriel Dragnea.  Edilul a scos pistolul, spune el, pentru a se apăra de agresori. Unul dintre paznici este grav rănit şi se află la Spitalul Floreasca din Capitală.

 
 
Primarul comunei Butimanu, Gabriel Dragnea, este cercetat de poliţie după ce a folosit pistolul deţinut legal pentru a alunga hoţii veniţi să fure porumb. Cei doi paznici care i-au observat pe hoţi au fost bătuţi, unul dintre ei ajungând la Spitalul Floreasca, după ce a fost atacat cu un topor. 
 
Primarul a intervenit personal pentru a-i alunga pe hoţi şi a tras, spun el, două focuri în plan vertical. 
 
Cinci dintre hoţi au fost prinşi de către poliţişti şi duşi la audieri. Cei doi tineri care au agresat paznicul sunt identificaţi dar nu au fost prinşi, deocamdată.
 
Deşi edilul spune că a tras doar în aer, oamenii legii spun că în urma folosirii armei a fost rănită o cabalină. La fel spun şi hoţii, care spun că ei se duceau la tăiat de lemne, nu la furat de porumb.
 
Poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal ce are ca obiect săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violente, distrugere şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.  
 


 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Stan Toma
4.10.2018, 18:14:47

Meserie periculoasă , hotia , dăunează sănătății.