Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

Un tânăr român, în atenţia presei londoneze după ce a decis să se căsătorească cu un preot de 78 de ani

15
3 Apr 2017 07:50:09
Autor: Corina Slămnoiu
Reverendul Philip Clements a fost preot paroh Biserica Sf Fecioara Maria din Eastry. FOTO mirror.co.uk
Reverendul Philip Clements a fost preot paroh Biserica Sf Fecioara Maria din Eastry. FOTO mirror.co.uk

Un cleric pensionar în vârstă de 78 de ani, din Anglia, vrea să se căsătorească cu un model masculin originar din judeţul Dâmboviţa. Tânărul are 24 de ani. Reverendul Philip Clements (78 de ani) l-a cunoscut pe Florin, originar din comuna Vişina, în urmă cu doi ani.

 
Reverendul Philip Clements, fost preot paroh în Eastry, Kent, a confirmat pentru presa din Regat că planurile sale de nuntă sunt cât se poate de reale. Cei doi şi-au mărturisit dragostea în faţa camerelor de filmat şi sunt gata să se căsătorească.
 
Philip Clements şi iubitul său, Florin, vor să îşi facă bagajele şi să se mute în România. 
 
„Nu mai am prea mult de trăit, aşa ca vreau să mă bucur de restul vieţii alături de persoana pe care o iubesc. Vreau să profit din plin de asta. Viaţa mea s-a schimbat imens, pentru că de la preotul muncitor, corect şi devotat, am ajuns să mă îndrăgostesc de un tânăr şi să-mi doresc să-mi petrec restul vieţii cu el. Am facut acest anunţ public pentru că îmi doresc ca Biserica să-şi schimbe atitudinea faţă de această problemă, a căsătoriei între persoanele de acelaşi sex. Sunt convins că foarte mulţi preoţi îşi doresc un partener, dar sunt obligaţi să n-o facă de către regulile Bisericii”, a mărturisit  reverendul la BBC. 
 
Clericilor le este interzis să se căsătorească cu persoane de acelaşi sex, dar le este permis un parteneriat civil. Preotul a renunţat la haina preoţească pentru Marin.
 

 
Marin Florin a terminat studiile liceale la Vişina, în 2013, nu a luat Bac-ul şi a plecat in  Anglia. Acolo şi-a găsit marea iubire. Tânărul a declarat şi el la acelaşi cunoscut post tv: „Toţi prietenii mei ştiu că este genul meu de bărbat. Îmi plac oamenii în vârstă, deoarece au mai multă experienţă în viaţă. Pentru mine e ceva wow, pentru ca relaţiile mele trecute n-au durat foarte mult, iar acum cred şi simt că este cea mai bună relaţie din viaţa mea”,  a  spus dâmboviţeanul.
 
PE ACEEAŞI TEMĂ:
 
Povestea românului care pleacă în Anglia să se însoare cu un preot de 78 de ani. „În România nu se acceptă o relaţie ca a noastră, dar e ţara plină de cupluri gay“
 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

15 Comentarii

Stefan din nord
3.04.2017, 08:33:19

Va dati seama ce fel de crestinism se practica in zilele noastre daca un fost preot deci unul care a fost un lider spiritual care se presupune ca a citit cu atentie Biblia se deda la acte homosexuale fara nici o rusine Ce scrie in Biblie si ce fapte face el N-a citit ca in vechime daca facea asa Dumnezeu pe care pretinde ca l-a servit poruncise ca astfel de fapte sa fie condamnate cu moartea ?

+4 (4 voturi)
Excelsior
3.04.2017, 08:46:17

Alti doi descreierati, aka un popa aproape octogenar care n-are NICIO treaba cu crestinismul, si un delicvent care se prostitueaza pentru cateva parele. Horror si rusine Adevarul care otraviti sufletele oamenilor cu asemenea dejectii!

+4 (4 voturi)
andreescu marius
3.04.2017, 08:49:57

''Un cleric pensionar în vârstă de 78 de ani, din Anglia, vrea să se căsătorească cu un model masculin originar din judeţul Dâmboviţa''--Model la ce ??? Asta or fi ultimele indicatii de undeva sa fi homo si promovezi asemenea 'modele'' E jenant daca nu chiar oribil.

+6 (6 voturi)
lord high Executioner
3.04.2017, 09:52:31

he modhel dă viatză mo, ce n-ai hânteles...

+5 (5 voturi)
Utilizator Adevărul
3.04.2017, 09:56:23

Comentariu considerat abuziv.

Vezi toate comentariile (15)

Modifică Setările