Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Amendă uriaşă pentru zeci de persoane care au participat la o petrecere organizată în incinta unui service auto

0
31 Oct 2020 16:26:56
Autor: Corina Slămnoiu

O petrecere organizată în incinta unui service auto din comuna Petreşti, jud. Dâmboviţa s-a lăsat cu sancţiuni din partea Poliţiei. Imagini de la eveniment au ajuns în spaţiul public, iar oamenii legii au împărţit amenzi cu duiumul.

 
În total au fost date amenzi de peste 30.000 de lei.
 
„Că urmare a apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care se aflau mai multe persoane ce participau la o petrecere, pe rază localităţii Petreşti, judeţul Dâmboviţa, la o societate comercială ce are ca obiect de activitate întreţinerea şi repararea autovehiculelor, fără respectarea măsurilor de protecţie sanitară, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au identificat organizatorul evenimentului, în persoana administratorului societăţii, acesta fiind sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 15.000 de lei, conform prevederilor Legii nr. 55/2020”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.
 
De asemenea, poliţiştii au identificat şi sancţionat contravenţional alte 32 de persoane, care au participat la petrecere, cu amenzi în valoare de 16.000 de lei, conform prevederilor Legii nr. 55/2020.
 
Poliţiştii din Dâmboviţa, împreună cu celelalte structuri teritoriale, au desfăşurat acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă în zone aglomerate, centre comerciale, pieţe şi terase, dar şi în mijloacele de transport în comun. 
 
Sursa video: Andrei Dragoş / Facebook

„Scopul vizat de aceste acţiuni îl constituie prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2. Au fost legitimate peste 2.700 de persoane şi au fost efectuate verificări în 192 de societăţi comerciale/ persoane fizice autorizate. De asemenea, poliţiştii au controlat şi 126 de mijloace de transport public în comun. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 260 de sancţiuni contravenţionale pentru nepurtarea măştii de protecţie şi 45 pentru nerespectarea distanţării fizice. Recomandăm cetăţenilor să respecte în continuare normele de igienă şi de conduită sanitară, măsurile de distanţare fizică şi să poarte masca de protecţie, pentru a-şi proteja propria sănătate şi viaţă, dar şi pentru a-i proteja pe cei din jur”, mai precizează IPJ Dâmboviţa.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările