Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

200 de amenzi şi 29 de permise de conducere reţinute de poliţiştii rutieri în doar două ore VIDEO

0
5 Aug 2021 11:37:22
Autor: Alin Ion
29 de şoferi au rămas fără permisul de conducere                                                  FOTO: Poliţia Gorj
29 de şoferi au rămas fără permisul de conducere                                                  FOTO: Poliţia Gorj

Poliţiştii rutieri din Gorj au aplicat, în doar câteva ore, aproape 200 de amenzi şi au reţinut 29 de permise de conducere.

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, cu sprijinul poliţiştilor Inspectoratelor de Poliţie ale Judeţelor Vâlcea şi Dolj, au organizat, ieri, în intervalul orar 18:00-20.00, o acţiune comună în judeţul Gorj, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră şi pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente.
 
În cele două ore, poliţiştii au aplicat 197 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 73.000 lei, din care 99 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.
 
„De asemenea, a fost luată măsura sancţionării contravenţională faţă de 14  biciclişti, 11 pietoni, 2 sancţiuni pentru conducerea sub influenţa alcoolului, iar 72 de sancţiuni au fost aplicate pentru alte abateri.
Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 29 permise de conducere, din care 20 pentru depăşirea limitelor legale de viteză.
 
Având în vedere că nerespectarea regimului legal de viteza, indisciplina pietonilor şi a bicicliştilor, precum şi consumul de alcool sunt principalele cauze generatoare de accidente rutiere, poliţiştii rutieri vor continua activităţile pentru prevenirea evenimentelor rutiere“, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Gorj .    
    

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările