Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

Încep înscrierile la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza“

0
17 Jul 2020 14:17:18
Autor: Alin Ion

Tinerii gorjeni se pot înscrie de astăzi la Academia de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza" din Bucureşti în vederea susţinerii examenului de admitere.

Începând de astăzi, 17 iulie, şi până pe 27 iulie, încep înscrierile la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza“.
 
„Persoanele interesate, care îndeplinesc condiţiile de recrutare, se pot înscrie pentru a participa la concursul de admitere la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza“, sesiunea august-septembrie 2020.
 
Cererile de înscriere se depun personal la Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, cu sediul în Târgu Jiu, strada Traian, nr.2, în perioada 17-27 iulie a.c., între orele 09.00-19.00, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică.
 
Sunt scoase la concurs 50 de locuri la Facultatea de Poliţie, Specializarea Ordine şi Siguranţă Publică, 34 de locuri la programul de studii cu frecvenţă redusă şi 230 de locuri la Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative, dintre care 130 de locuri la specializarea Drept şi 100 de locuri, cu taxă, la specializarea Drept, programul de studii la distanţă“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Gorj.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările